2777
2789
تولدت مبارک باشههه عزیز دل  از ۱۸ سالگیت به اینور چطور گذشت؟

از ۱۸ دانشگاه تاپ قبول شدم رشته عالی دولتی، بعدشم فقط درس و درس، تا دکتری، احساس خلا نداشتم واقعا، دوس پسر هم نداشتم 

اما بعد از اتمام درس با یه همکلاسیم صمیمی بودم که اونم ازدواج کرد، و من احساس خلا دارم .

ایشون البته آقا بودن الآنم سر کار میرم درس میخونم بازم کنارش

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پس چرا من آنقدر احساس میکنم اشتباه رفتم ، همش سرم تو درس و مشق بود ، تو دانشگاه اصلا پسرا برام جذاب ...

من الان ناراحتم ک چرا زود ازدواج کردم،تو دوران دانشگاه نامزد کردم،پنج سال طول کشید تا همسرم درسش خوند و رفت سربازی و بعدش بدون کمک خانواده ها عروسی ساده ای گرفتیم و الان ی بچه دارم و درگیر مخارج زندگی

خب اگه بعد از درسم درست و حسابی رفته بودم دنبال کار و حرفه ای رو یاد گرفته بودم ،چقدر زندگیم فرق داشت

موقع نامزدی خب سراغ هرکاری میخاستم برم باید همه جوانب رو میسنجیدم،نامزدم تایید میکرد،خب اینجور کاری کم گیر میاد

من الان ناراحتم ک چرا زود ازدواج کردم،تو دوران دانشگاه نامزد کردم،پنج سال طول کشید تا همسرم درسش خون ...

اره کلا آدم هر کاری کنه نارضایتی داره، ذهن آدمی گول میزنه، من و شما هم باید یادمون باشه مسیر زندگیمون اینطوری انتخاب کردیم، واقعا با ایکاش که چیزی تغییر نمیکنه😔 

همه اینا رو میگم و میدونم اما دوباره میگم خدا چرا تنهام آخه😂