2777
2789

من ۱۸ سالمه و بابام تا۸۰ الی ۱۰۰ میلیون می‌تونه برای شغلی که میخوام هزینه کنه به نظرتون چیکار کنم؟

من خودم میگم شاید برم آرایشگری خوب باشه نظرتون چیه؟ برم کدوم شاخه؟ مژه خوبه ؟ نظرتونن و بگین مرسی 

رو صادرات و واردات فکر کن

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره به نظرم آرایشگری آینده خیلی خوبی داره ....و اگه دوتا حرفه بتونی یاد بگیری توش خیلی خوبه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

۱۰۰ ملیون و  بزار بانک سودشو بگیر 

سودشو کم کم جمع کن برو کلاسی چیزی مهرت یاد بگیر 

اونوخ ۱۰۰ ملیون پول داری و سود ماهانه و ی مهارت ک 

میتونی باهاش کسب و کار را بندازی 

عزیزم فقط طبق تجربه خودم میگم این آرایشگاه ها بعضیاشون کلاهبرداری می کنن تا جایی که می دونم حق آموزش ندارن اگه خواستی بری آموزش حتما از طریق اتحادیه آرایشگران شهرتون اقدام کن

عکاسی قیمت دوربین ۵۰ میلیون هست و میتونی با حداقل ۳ ملیون بری عکاسی و فیلمبرداری یاد بگیری بعد بری کارآموزی 

خیاطی خوب نیست ۳۰ میلیون پول چرخه.اگه بری فنی حرفه ای یاد بگیری زیر ۵۰۰ هزار تومن هم یادگیری در میاد اما کمر دردش رو باید تحمل کنی،یه جایی هم باید داشته باشی یه اتاق کوچیک تو خونتون که مردم بیان اندازه هاشونو بگیری