kameliya_88 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 175 عنوان جای جوش 163 بازدید | 17 پست من یه مرضی دارم و این مرض اینه که همش جوشامو میکنم و الان جای همش مونده😐 من چه صورت چه بدن جای جوشام به خاطر این که کندم مونده. راهی ندارین که جای جوشامو از بین ببرم؟ به نظرتون کرم رژودرم موثره؟ ⭐ 1403/03/26 | 17:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kameliya_88 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 175 الان من میخواستم درموردش تاپیک بزنم منم عین توعم عه😂 ⭐
زی_زی_گولوشونم عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 425 تنها راهش لیزر و این راه های زیباییه و قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت ؛ که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست!
زی_زی_گولوشونم عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 425 مزونیدلینگ هم خوبه و قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت ؛ که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست!
kameliya_88 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 175 تنها راهش لیزر و این راه های زیباییه به غیر از لیزر کار دیگه ای نمیشه کرد؟ من خانواده ی سختگیری دارم و کلا این کارا تعطیله تو خونه ی مادلم میخواد لیزر رو بزارم برای وقتی که به سن قانونی رسیدم ⭐
زی_زی_گولوشونم عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 425 نه متاسفانه کاریش نمیشه کرد غیر از اینا و قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت ؛ که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست!
kameliya_88 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 175 نه متاسفانه کاریش نمیشه کرد غیر از اینا 😭بعد یه مدت خودش جاش نمیره؟ مثلا تا یه دو سه سال دیگه؟ ⭐
زی_زی_گولوشونم عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 425 😭 بعد یه مدت خودش جاش نمیره؟ مثلا تا یه دو سه سال دیگه؟ یه کوچولو بهتر میشه ولی تغییر انچنانی نمیکنهبستگی به کلاژن سازیه پوستت هس و عمق جای جوشاتمنم خودم چن ساله درگیرشم الان که ۱۹ سالمه میخوام مزو انجام بدم ببینم چی میشه و قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت ؛ که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست!
kameliya_88 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 175 یه کوچولو بهتر میشه ولی تغییر انچنانی نمیکنه بستگی به کلاژن سازیه پوستت هس و عمق جای جوشات منم خود ... مزو چیه؟ ⭐
kameliya_88 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 175 یه کوچولو بهتر میشه ولی تغییر انچنانی نمیکنه بستگی به کلاژن سازیه پوستت هس و عمق جای جوشات منم خود ... من قبلا یه سری جای جوش داشتم که الان دیگه نیستش نمیدونم این جدیدا هم میره یا نهاعتماد به نفسمو میاره پایین ⭐
زی_زی_گولوشونم عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 425 مزو چیه؟ مزونیدلینگ منظورمهیه سری سوزن هارو میکنن توی پوست تا ازش خون بیاد و همونارو ماساژ میدن روی پوستت تا کلاژن سازی شه باعث شفاف شدن صورت هم میشعتعداد جلساتشم بستگی به نوع پوستت داره و قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت ؛ که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست!
زی_زی_گولوشونم عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 425 من قبلا یه سری جای جوش داشتم که الان دیگه نیستش نمیدونم این جدیدا هم میره یا نه اعتماد به نفسمو میا ... گفتم که بستگی به عمق جای جوشات دارهنترس پر میشه تا حدی ولی نه کاملدر حد ۳۰ درصد ایناجوشاتو دستکاری نکن لطفا و قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت ؛ که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست!
زی_زی_گولوشونم عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 425 اگه جوشای سر سیاهم داری زود به زود تخلیه شون کن اصولی وگر نه چال میوفتن بدون هیچ دلیلی حتی اگه دستکاریشونم نکنی و قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت ؛ که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست!
kameliya_88 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 175 گفتم که بستگی به عمق جای جوشات داره نترس پر میشه تا حدی ولی نه کامل در حد ۳۰ درصد اینا جوشاتو دست ... همین که یه ذره هم کمرنگ بشه خوبهتصمیم گرفتم دیگه دست نزنم بهشبعضیا رو میبینم که خوشگل نیستن و یه عالم اعتماد به نفس دارنبعد همه میگن من خوشگلم ولی من از خودم بدم میاد😐 ⭐