2777
2789
مردم از خنده ..دهنت سرویس 😂😂

😂💟

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بابام هول شد گفت خواهش میکنم😂

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
این خوبه  پدربزرگم فوت شده بود یکی از اقوام بجای غم اخرتون  گفت بار اخرتون باشه 😂

وای😂😂

میگفتین چشم😂

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

بگو خدارو شکر فقط بدنه آسیب دیده موتورت سالمه  

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

خوب همینم درست نیست. خدا بد نمیده و برای بندگانش هیچ وقت بد نمیخواد.

چرا اتفاقا وقتی یه آدم بد جنس باشه خدا خیلیم براش میزاره کنار 

درضمن وعده جهنم کی داده ؟ منکه ندادم خدا داده 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
چرا اتفاقا وقتی یه آدم بد جنس باشه خدا خیلیم براش میزاره کنار  درضمن وعده جهنم کی داده ؟ منکه ...

اگه بدی ای به آدم ظالم و گناهکار میرسه، نتیجه بدی های خودشه. خدا بهش ظلم نمیکنه، بدی نمیکنه، اون خودش به خودش بدی میکنه و این بدی میچرخه و آخر هم یقه خودشو میچسبه. دنیا خیلی حساب کتاب دقیقی داره.

جهان، فقط همین جهان مادی نیست، بعد معنوی هم هست که قواعد خاص خودشو داره. طبق اون قواعد هم هر کی بدی کنه، آخرخ ودش زیان میبینه. چه در این دنیا، چه در آخرت.

جهنم هم شبیه همین. خدا بدی (آتش و مواد مذاب و ...) نمیده به بنده هاش.

اگه بدی کردیم و قراره مجازات بشیم، اون مجازات باطن اعمال خودمونه. مثلا یه عمل گناه و اشتباه انجام دادیم، تو این دنیا به خاطر پرده هایی که جلوی چشممون هست، باطن اون عملو نمیبینیم. اما اون دنیا که پرده های میره کنار، باطن عملمون که آتیشه میبینیم و میچشیمش. و اگه خدا وعده داده، برای هشدار دادنمونه، برای تلنگزه تا بیدار بشیم و به خودمون ظلم نکنیم.

با مثال میگم. خدا مثل مادریه که به بچه اش میگه به بخاری دست نزنیا! میسوزی.

بچه دست میزنه و میسوزه. یعنی دست زدن همانا و سوختن همانا. اینطوری نیست که مادر بگه، به حرفم گوش ندادی و به بخاری دست زدی، آهان پس بیا بسوزونمت.

یعنی اینطوری نیست که مادر به بچش بگه به شیرینی ها دست نزن. بچه دست بزنه و مادر تنبیهش کنه. نه، رفتار خدا با ما اینطوری نیست و مجازات، باطن اعمال خودمونه.

اگه بدی ای به آدم ظالم و گناهکار میرسه، نتیجه بدی های خودشه. خدا بهش ظلم نمیکنه، بدی نمیکنه، اون خود ...

خوب منم دارم همین میگم دیگه چرا متوجه منظورم نمیشی 

منم گفتم وقتی میگی خدا بد نده یعنی اتفاق بد از طرف خدا بهت نرسه بنده خوب خدا باشی 

تو زبان ما این یه اصطلاحه از اول م همین بوده میگن 

حالا چرا بحث عرفانی معنوی میکنی نمیدونم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
اگه بدی ای به آدم ظالم و گناهکار میرسه، نتیجه بدی های خودشه. خدا بهش ظلم نمیکنه، بدی نمیکنه، اون خود ...

عزیزم اینم که میگی برا ترس فقط نا فقط ترس نیست 

دقیقا قرار نیست همه فقط بترسن دست به گناه نزنن این وسط خیلی آدما هستن که توجهی ندارن کار خودشونو انجام میدن گناه نکرده نمیزارن 

درضمن من اعتقاد شدید دارم که هیچ آدمی گناه این دنیاشو اون دنیا نمیبره همین دنیا جواب پس میده 

خوب منم دارم همین میگم دیگه چرا متوجه منظورم نمیشی  منم گفتم وقتی میگی خدا بد نده یعنی اتفاق ب ...

خوب‌ بازم همین شد که!

«اتفاق بد از طرف خدا بهت نرسه» اینم همونه دیگه. دربردارندۀ مفهوم بدی دادن خداست.

همۀ اصطلاحات درست نیستن.

اصلا ول کنین، انگار حرف همو نمی‌فهمیم.

خوب‌ بازم همین شد که! «اتفاق بد از طرف خدا بهت نرسه» اینم همونه دیگه. دربردارندۀ مفهوم بدی دادن خدا ...

نمیدونم واقعا متوجه نیستی یا داری مقاومت میکنی باش عزیزم اصن هرچی تو بگی  🙂🤍

خوب‌ بازم همین شد که! «اتفاق بد از طرف خدا بهت نرسه» اینم همونه دیگه. دربردارندۀ مفهوم بدی دادن خدا ...

عزیزم تو قرآن خود خدا هم ۵۰درصد همش تهدید از عذاب گفته 

آره اصن متوجه نمیشیم بای