2777
2789
عنوان

نفقه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو پیگیر شو.  بعد چرا مثلا پول‌ کادوتو میدی بهش؟از دعوا مینرسیدیا میزنتت .

از دعوا خیلی میترسم 

از خودم بدتر دخترم خیلی از دعوا میترسه

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 

یعنی جرعت نمیکنم اوقات تلخی کنم سریع دخترم میگه بخاطر منه   کاش بمیرم که  راحت بشم و شما هم راحت بشید نخواهید خرج من کنید

ارثی هم که بهم رسید ازم گرفت  فکر میکنی اگه درآمدی داشته باشم میزاره دستم بمونه

خب دیگه تقصیر خودته یکم عرضه داشته باش ارث هنوز موجوده؟ پول بود زمین یا چی چجوری دادی بهش امکان بازگشتش هست؟

یارانه خودت و دخترتو جدا کن

خب دیگه تقصیر خودته یکم عرضه داشته باش ارث هنوز موجوده؟ پول بود زمین یا چی چجوری دادی بهش امکان بازگ ...

نه عزیزم ۱۷ سال پیش بردار شوهرم خودش تموم شد

وای دختر چقدر ساده ای یه کاری برا زندگیت بکن واسه زندگی خودت هیچ واسه دخترت یه کاری بکن مهریه ت چقد ...

۴۱۴ تا سکه

با همه دنیا بخاطر دید و بازدید  قطع رابطع کردم  چون همیشه میگه ندارم  ندارم  بعدم جایی که نخواهیم کادو بدیم هم لباس مناسب نداریم که بریم  یک دست کت و دامن ۲۰ سال پیش دوختم انقدر پوشیدمش به هر مناسبتی که دیگه همه مسخرن میکنم  

گاهی برای رد گم کردن دگمه ای کت رو عوض میکنم

با یه وکیل مشورت کن همزمان اجرت المثل و نفقه و مهریه و ... هرچی هست و نیستو بزار اجرا یارانه رو جدا ...

من نمیتونم طلاق بگیرم  چون جایی ندارم برم 

اگر از فامیل من بخواد بیاد مهمونی خونه ما من سعی  میکنم که جواب تلفن ندم که نیاد اگه دیگه طرف خیلی اصرار کنه میگه ندارم که ندارم من مجبورم از خواهرم پول قرض بگیرم  تا یکی از فامیل من خبر مرگم میخوا بیاد سر بهم بزنه

لازم نیست طلاق بگیری فقط بزار اجرا  چندسالته دخترت چند سالشه خوبه بازم عقلت رسیده یدونه بیشتر ...

دخترم امسال میره هشتم خودم ۴۳ سالمه