2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با معدل 18 اگ مث پارسال تراز بده رتبه میشه 7000

درصدام کمتر عزیزم☹️درصدامو گفتم قبلا هم اینحا۲۵-۲۱-۹-۶میدونم کمه

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

پرستاری چی؟

پرستاری چی؟متوحه نشدم؟یعنی میارع؟اره میاره

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

نا امیدی را درصداتو 10 تا بیاری بالا تمومه برا تیر

چطوری بیارم بالا واقعا میشه تو یک ماه؟

عزیزم شما درصدا و رتبه های پارسال چک کردی؟ تا اون جایی که من میدونم و کارنامه های زیادی دیدم حدودا ر ...

تخمین رتبه زدم تو سایت msbook بروزش کرده بر اساس کنکور اردیبهشت

تخمین رتبه زدم تو سایت msbook بروزش کرده بر اساس کنکور اردیبهشت

هیوا از همشون منطقی تر یا همون سیب ترش که کارنامه های پارسال تو کانالش هست بقیه جاها فقط بخاطر این که محتوا داشته باشن اینارو تولید میکنن 

10 درصد مگ چقده  چرا نتونی

☹️چه میدونم من تازه این درصدایی هم که زدم عملا تشریحی خونده بودم زیاد پایه رو تابستون خونده بودم ولی چون دیگه از آذر ول کردم تستی کار نکردم کنکور هم که دادم مرورو نکردم پایه رو و از پایه چیز خاصی نزدم شاید یک سوال شیمی و یک سوال زیست هرچی زدم با تشریحی و تستی خوندم تو پنجاه روزم بوده ☹️

چیزایی که خوندیو تثبیت کن

باشه😍مرسی عزیزم که وقت گذاشتی راهنمایی کردی💛