2777
2789
عنوان

عینکی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 39 پست
من آستیگمات کلا استفاده میکنم

عزیزم نمره ات چنده؟ منم چشام استیگماته خیلی مسئله مهمی نیس منم خیلی نیس عینکی شدم همه میگن بهم میاد کم کم عادت میکنی منم اوایل حس بدی داشتم هنوز یه کم اون حس رو دارم ولی کمتر😂😕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورت لنز؟

نه عمل لیزیک ،من خودمم چشام ضعیفه ولی خب نمیزارم چون بینیم عمله دیگه صبر کردم لیزیک کنم،چند سالته شماره چشمت چنده؟ 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛
لنز به هیچ وج نمیتونم بزارم میترسم

منم خیلی میترسیدم حتی روز عروسیم از لنز رنگی گذشتم

ولی یه مدت دیدم حالت چشمام عوض شده با عینک واسه همین اعصابم خورد شد رفتم دکتر لنز بگیرم... بهش گفتم من میترسم تاحالا نذاشتم خندش گرفته بود میگفت نگران نباش یادت میدم

خدایی اولاش خیلی سخت بود ولی الان بدون آینه کارمو انجام میدم😍 خیلی راضیم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
منم خیلی میترسیدم حتی روز عروسیم از لنز رنگی گذشتم ولی یه مدت دیدم حالت چشمام عوض شده با عینک و ...

آخه اذیته هی بخوای واسه حموم و خواب و موقعی ای ک باد میاد در بیاری و اینا

قوی تر از دیروز..!
نه عمل لیزیک ،من خودمم چشام ضعیفه ولی خب نمیزارم چون بینیم عمله دیگه صبر کردم لیزیک کنم،چند سالته شم ...

مشکوک ب قوز قرنیه بود عمل نمیتونم بکنم

یکیش یک و نیم یکیش منفس دو

قوی تر از دیروز..!
مشکوک ب قوز قرنیه بود عمل نمیتونم بکنم یکیش یک و نیم یکیش منفس دو

ولی عملای مختلف خیلی هست فکر کنم کسایی که نمیتونن لیزیک کنن واسشون لنز دائم میزارن 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛