این دستوری ک مینویسم عالیه....
اول2تا تخم مرغاروبذارتوآب ولرم.حالازرده وسفیده شوجدا کن وحدود1دقیقه زرده روبزن.نصف لیوان شکروکمی وانیلواضافه کن وانقدربزن تاکرمی رنگ بشه.حالا3قاشق شیرو3قاشق (غذاخوری)روغن اضافه کن وبزن ک شکرآب بشه.حالا3چهارم لیوان آردو1ق غ بکینگ پودرونوک قاشق نمک رو3بارالک کن وبه مواداضافه کن.توجه داشته باش ک نبایدآردوزیادبزنی فقط چن ثانیه بادورکندهمزن برای اینکه مخلوط بشن کافیه.حالابریم سراغ سفیده ها...سفیده روانقدبزن ک وقتی ظرفوبرمیکردونی نریزه.سفیده روباقاشق چوبی یاپلاستیکی(نمیدونم چراولی میگن بهتره ازقاشق فلزی استفاده نشه)آروووم آروم هم بزن ک قاطی شه بامواد.حالاقالبتوچرب وآردپاشی کن وخمیروبریزتو.تودمای180درجه حدود30دقیقه بپزه.بعد30دقیقه چاقوروبزن توکیک اگه موادبهش نچسبه ینی کیکت آمادس....