2777
2789
من خودم چادری نیستم ولی میخام ی زمانی سر کنم چون واقعا انرژی میگیرم خیال میکنم دختر حضرت زهرام

من خودم چادریم عاشق یه پسری شدم بش گفتم گفت علاقه ندارم گفتم شاید به خاطر چادر البته قصدم ازدواج نه دوستی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چادری بودن یا نبودن تاثیری روی افکار و شخصیت و تربیت و خانواده نداره.مهمتر از پوشش انسانیت داشتن و شخصیت و منش دختره و اینکه اهل ادب و آداب باشه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
نمیدونم والا مردم فکر میکنن هرکی چادر سرشه هیچی نمیفهمه بلد نیست یا قدیمیه

واقعاعجیبه تواین دوره ابن تفکرات اتفاقاچادریام ب اندازه بقیه میفمن وحتی بیشترفق دوس ندارن هرکسی واس کیف خودش نگاشون کنه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

واقعاعجیبه تواین دوره ابن تفکرات اتفاقاچادریام ب اندازه بقیه میفمن وحتی بیشترفق دوس ندارن هرکسی واس ...

بله دقیقا 

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

پسره خانواده مذهبی ممکن دختر آزاد بخواد

بله، ربطی زیاد نداره. خانواده روی شکل گیری افکار مهم هست ولی گاهی جامعه افکار و تربیت آدمو عوض میکنه. الان مثلا بعضی ها خانواده شون مذهبیند دختره نیست یا پسره ...تو جامعه هویداست

بله، ربطی زیاد نداره. خانواده روی شکل گیری افکار مهم هست ولی گاهی جامعه افکار و تربیت آدمو عوض میکنه ...

عاشق یه پسری شدم به قصد ازدواج گفتم 

گفتن خوشم نمیاد

ممکن به خاطر چادر بوده؟

عاشق یه پسری شدم به قصد ازدواج گفتم  گفتن خوشم نمیاد ممکن به خاطر چادر بوده؟

چی بگم، گفتنش سخته... از این زوایه ها نگاه کنید شاید عاشق کسی دیگه ای بوده یا اصلاً تو فکر ازدوج نبوده یا شاید خودشو گرفته یا...شاید خیلی هست...

چی بگم، گفتنش سخته... از این زوایه ها نگاه کنید شاید عاشق کسی دیگه ای بوده یا اصلاً تو فکر ازدوج نبو ...

اتفاقا شنیدم تو فکر ازدواج هست کسی هم تو نظرش نیست 

منم هم خوشگلم هم خوش هیکل دوستام تعجب کردن که عاشق اینم ینی فکر میکردن بهتر از این انتخاب کنم ولی من دوسش دارم

به نظرت به خانوادش بگم؟ 

اتفاقا شنیدم تو فکر ازدواج هست کسی هم تو نظرش نیست  منم هم خوشگلم هم خوش هیکل دوستام تعجب کردن ...

والا به نظرم زیاد خوب نیست درخواست از سمت دختر باشه، مثلاً از طریق دوستاتون یا دوستای اون پسره یا کسی دیگه نمیشه بفهمید که نظرش چیه؟
اگه هم می خواید بگید، به نظرم بهتره خانواده شما یکجوری به خانواده ی اونها بگه، باید مشورت با خانواده کنید و کسایی که صلاحیت دارند..این موضوعا حساسه به نظرم

امیدوارم باهم خوشبخت بشید اگه قسمت هست

والا به نظرم زیاد خوب نیست درخواست از سمت دختر باشه، مثلاً از طریق دوستاتون یا دوستای اون پسره یا کس ...

میگم به یه بزرگتری بگه ولی میگم خودم گفتم رد کرده ممکن از طریق خانوادش بگن قبول کنه؟