2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 21 پست
من۱۷سالمه بله مطمئنم ... یازدهم تجربیم بخاطر کتکا پدرم فحشاش ت سری خوراشه  هیچ امیدی ندارم

توی روش eft حتی اشکت هم درمیاد

و خالی میشی

و هر وقت دلت گرفت

بیا اینجا و خودت رو خالی کن

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم ممنونم 🙂 ❤️ 

گلم شما چون دختر پر از احساساتی به نظر میای

باید بیشتر بهت توجه کنن

و همین باعث رنج بیشتری میشه

به اتفاقات زندگی زیاد خوش بین نیستی

و از جنبه های بد هم به قضایا نگاه میکنی

و این باعث میشه امیدت کم باشه

یا زود نا امید بشی

گلم شما چون دختر پر از احساساتی به نظر میای باید بیشتر بهت توجه کنن و همین باعث رنج بیشتری میشه ...

😔😔😔آبجی خیلی میترسم خیلییی بابام روانیم کرده بخاطر چشمام نمیتونم اصلا درس بخونم شیش تا تجدیدی آوردم قبلا فوق العاده بودم دوسال پیش مشکل بیناییم و پدرم از زندگیی ناامیددم کرده نمیتونم آبجی ب هیچی حسی ندارم

😔😔😔آبجی خیلی میترسم خیلییی بابام روانیم کرده بخاطر چشمام نمیتونم اصلا درس بخونم شیش تا تجدیدی آور ...

ادمای قوی تر از شما هم توی این شرایط کم میارن

ولی چون شما احساسات قوی دارید

و فردی اجتماع دوست هم هستید

اینطور رفتارها، ضربه بدتری میزنه به شما

خودت رو قوی کن و تحملت رو ببر بالا

این روزا هم میگذره

به چیزای خوب فکر کن  

به چیرای خوب فکر کن  

حالت بهتر میشه

و چیزایی که قبلا گفتم میتونه حالت رو بهتر کنه

من۱۷سالمه بله مطمئنم ... یازدهم تجربیم بخاطر کتکا پدرم فحشاش ت سری خوراشه  هیچ امیدی ندارم

اصلا نگران وضعیتت الانت نباش

شرایط سختی داری اما از اون سخت تر بحران زمانی رو داری طی میکنی

اکثر ماها شرایط عجیبی رو تو زندگی گذروندیم که هر لحظش در حس ناامیدی بودیم اما بعد یه مدت آهسته آهسته مسیر زندگی و سختی هاش عوض میشه

هر انسانی در سن های حدود ۱۵ تا ۲۰ و بعد ۲۸ تا ۳۲ و بعد ۳۸ تا ۴۲ با بحران افسردگی مواجه میشه که اگر از قبل بدونه میتونه از قبل برنامه بچینه تا زیاد سنگین نباشه

بهترین درمانش خوردن آب انگور سیاه هست که معمولا برای زمان حدود یک ماه در تابستون وارد بازار میشه

تا میتون بخر و آب بگیر و بخور به خانوادت هم بده تا اونا هم سر حال بیان و کلا زندگیتون شادتر بشه

برای درس زیاد خودت رو درگیر نکن همیشه سعی و تلاش زیاد بکن تا خوب درس رو درک کنی اما برای نمره هاش و امتحاناتش اصلا یک ذره هم استرس به خودت راه نده که ارزش نداره

چندین سال سخت درس خوندم و به خودم خیلی فشار اوردم و الان دچار بیماری هایی شدم که بابت اون استرس ها بهم رسیده

البته بعدا مسیرم رو عوض کردم و الان خیلی خوشحال ترم

توی بازار آینده هم کسی به مدرکت کاری نداره چه برسه به نمراتت اما همه به تخصصی که داری توجه میکنن

در کل اصلا غصه نخور چون این روزها ميگذره و روزهای شاد و راحت تر میرسه

با امام زمان راحت و خودمونی صحبت کن و صداش بزن و بخواه مشکلت رو برطرف کنه بعد نماز یا صلوات هدیه کن به مادر مهربونش 

اسم مادرشون حضرت نرجس خاتون هست

ان شاء الله همه چی درست میشه