2777
2789
عنوان

مردود شدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 26 پست
مثلا در آینده یه نفر خواست یا یه نفر دید چی میگه اون وقت نمیگن اون موقع چرا این نمره  رو گرفتی

یا خداا 

اکثرا مدرک دیپلم رو نگاه میکنن که معدل کلی رو میبینن 

هیچکس نمیگه که کارنامه فلان سالت زبان افتادی 

میگن طرف تحصیلاتش تا دیپلمه 

تو ام مثل من وسواس فکری داریاا 

💙🥶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خداا  اکثرا مدرک دیپلم رو نگاه میکنن که معدل کلی رو میبینن  هیچکس نمیگه که کارنامه فل ...

ای وای همین وسواس فکری زندگی منو داغون میکنه بخدا😐😶مثلا میشینیم سر یه موضوعی اینقدر فکر میکنم آخرش دیونه میشم با این حال که اصلا مهم نیست ها یا میشینم سوالات رو جواب بدم اولش جواب درست رو پیدا میکنم ها بعدش میگم نه این نیست عوض میکنم بعدش میبینم اولی درست بود خودمو عذاب میدم اه خیلی بد دردیه

دخترمن تا الان پنج تاتجدید ردیف کرده ریاضی هم روی شاخشه بیفته. نمیشه هم بهش بگی بالای چشمت ابرو

واقعا اصلا ناراحتم نیست یعنی من به خاطر این دری و نمرات اون قدر خودمو عذاب دادن که نگو خوش به حال دخترت واقعا ریلکسه

ای وای همین وسواس فکری زندگی منو داغون میکنه بخدا😐😶مثلا میشینیم سر یه موضوعی اینقدر فکر میکنم آخرش ...

آره خیلیی بده یعنی تا دیگران تایید نکنن خیالم راحت نمیشه 🤦‍♀️ مرض وحشتناکیه جوری که میخوام سرمو بکوبم به دیوار من از یه مشاور تلفنی وقت گرفتم باهاش صحبت کنم   به نظرم تو ام از یه مشاور کمک بگیر 

درسته هزینه هاش زیاده اما بیا لباس نخر پولشو بده مشاور بخدا روان خیلی مهمه

💙🥶

آره خیلیی بده یعنی تا دیگران تایید نکنن خیالم راحت نمیشه 🤦‍♀️ مرض وحشتناکیه جوری که میخوام سرمو بکو ...

دقیقا ها من فکر میکردم فقط خودم اینجوری ام هی مثلا میگم اینجام بده تا طرف تایید نکنه میگم بده که بده اعتماد به نفس رو میاره پایین و کلا خیلی درد بدیه 

آخه اونا میخوان چی بگن دوتا قرص میدن میگن بخور طرفو افسرده میکنن چیز خاصی نمیگن که 

واقعا اصلا ناراحتم نیست یعنی من به خاطر این دری و نمرات اون قدر خودمو عذاب دادن که نگو خوش به حال دخ ...

بخدا ریلکس نیست داره خودش ومن رادیوانه میکند. استرس بالا چنین ضربه ای بهش زده. واقعا اعصاب من وخودش داغونه😔😔😔

نه اتفاقا مشاور خیلی کمک کنندست  همش از بی عزت نفسی میاد 🤦‍♀️

دقیقا ها کلا عزت نفس نداریم والله اگه رفتید نتیجه ای گرفتید میشه به منم یه اطلاعی بدید

بخدا ریلکس نیست داره خودش ومن رادیوانه میکند. استرس بالا چنین ضربه ای بهش زده. واقعا اعصاب من وخودش ...

الهییی خیلی بده استرس درکتون میکنم چیزیه که اصلا درمان نداره انشالله از این به بعد بدون استرس میشه زندگیش شما هم زیاد ناراحت نشید به مرور درست میشه