2777
2789

اگر مردی بعد از ۷سال زندگی مشترک بچه نخواد و مسافرت و تفریح نبره و با خانواده هردوطرف قطع باشید بخاطر رفتار ها و خواسته مرد...و اینکه اینقدر خودخواه و پنهان کار باشه که اکثر کارها شو بدون مشورت با همسرش انجام بده و حتی تو شرایطی که احتمال میده همسرش اونو ترک کنه اهمیت نمیده و خط قرمز ها رو رد میکنه ..و حاضر به تغییر دادن عقایدش نیست .چنین مردی سالمه از لحاظ عقلی؟ و ادامه دادن چنین رابطه ای سرانجامش چیه بنظرتون؟

من حلالت کرده ام چون توی قرآن خوانده ام...آیه ی شر یره بدجور جبران می کند....

نکات مثبت؟ 

نکات منفی؟ 

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه

سرانجامی نداره

بچه نیار

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرانجامش هدر رفتن عمره

قطعا ازش جدا شو

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

شکسته شدن حرمت ها ازبین رفتن احترام ما بین زوجین و......

وتو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

خب بعضی خانوما هم بچه نمیخوان و علاقه ای به رفت و امد ندارن.اگه تو اینجوری نیستی و اذیت میشی که باید جداشی.راجب مشورت نکردنش هم که کاملا حق داری‌.باز مشاوره برید و سعی خودتو بکن اگه دیدی بازم نشد عمرخودتو هدر نده.چون یه خانوم فرصتش برای بچه دارشدن و ازدواج با مورد خوب محدوده.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
نکات منفی و مثبت آقا یا رابطه؟

اقا

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه