2821
2789
بپرس

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

[QUOTE=342793683]ممد امسال تولدتو احتمال زیاد تبریک میگه😁[/QUOT

نننههههه😍😍😍😂😂😂😍😍

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم میخوادت و جلو میاد

دوسم داره؟ بهش برخورده ؟ میرم پیش مامانم؟چه رشته ای قبولم؟

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

عزیزم توروخدابه من بگوشوهرم اشتی میکنه ؟

اول خودتو میگم اگر درست بود پایینشم همینو میگم اگر درست بود مدنظرت باشه 

موهات تا بازوته رنگ موهات تقریبا قهوه ای چشمای کشیده خیلی درست نیست قدت تا شونه همسرتی 

بله من حس میکنم اشتی میکنید

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

عزیزم .من ک خواهرم منتقل میشیم یا همینجا می مونیم ؟ ممنون

حس میکنم میمونید

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

عزیزم میشه شمام حست رو بهم بگی؟ سجاد از زهرا خاستگاری میکنه؟اگه اره چه زمانی؟ چی میشه که میاد جلو ...

میکنه 

نمیدونم اون دوتارو

نمیدونم همینطوری حسی فصل پاییز یا بهاری  موهای خرمایی تیره داری خیلی بلند نیست اگرم باشه تاکمر ...

عزیزم لطفا جواب منم بده

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

مهربون مرتب دوست داشتنی دلسوز ساده ولی اینجوری نیستی که دائما کلاه سرت بره روز تولدت ابری بوده؟

پیام میده خبری بش ازش؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
[QUOTE=342793683]ممد امسال تولدتو احتمال زیاد تبریک میگه😁[/QUOT نننههههه😍😍 😍😂😂😂😍😍

هرچی شد لطفا بهم بگو♥️

حس میکنم تو دلت گیلی ویلی شد😁🥺

میکنه  نمیدونم اون دوتارو

مرسی گلم

یه امتحان زنان دادم.

میشه حدس بزنی از ۲۰ چند میشم؟

یه امتحان داخلی هم دارم.اگه لطف کنی حدس بزنی خیلییییی ممنون مبشم

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

مبشه بم بگی حاجتروا میشم؟

بخدا واسه یسریا حسم درسته اول خودتو بگم 

حس میکنم بعدا خیلی معتقد شدی نتولد زمستون یا تاسبستونی 

میشی ان شاءالله

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز