2777
2789
عنوان

نماز بچه ی هشت ساله قبوله؟

193 بازدید | 16 پست

من میخواستم نماز بخونم هی میگفت تورو خدا بلند بخون منم بخونم منم میخوام بخونم گفتم باش برو وضو بگیر گرفت چادر سرش کردم گفتم به هیج وجه سرتو اون طرف تکون نده به مهر نگاه کن هیچی مامان بزرگم اومد خجالت کشید سرشو بالا گرفت شاید بخاطر حواس پرتی بود موقع وسط نماز😐😂بعد رفت ادامه داد باطل شد نمازش؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار داری باطل شد یانه اون هنوز به سن تکلیف نرسیده که

بهش اصلا سخت نگیر اون بچه اینقد الان دلش پاکه نماز اون بچه پیش خدا ارج و قرب خیلی بالایی داره الان حتی اگه اشتباه و غلط بخونه این نظر منه

چرا قبول نباشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

😐چرا باطل؟ 

یک نماز قرار باشه قبول باشه همین نمازه

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

ای ننه قربونش برم🥺😍خدا قبول میکنه😍🥺

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

این هیچی، من سال اولی ک ب تکلیف رسیده بودم تو مدرسه نماز خوندن اجبار بود یه دو سه سالی بدون وضو نماز خوندم😂😂خدا ببخشه حتی گاهی خوراکی هم میخوردم اون وسطا

خدایا یکار کن ازم خواستگاری کنه مرسی خداجون🎀🥲🥹

نماز خوندن یچیزیه بین بنده خدا و خدا

بچه ای که با پاکیش انتخاب کرده بخونه تازه شروع کرده نباید به این فکر کنید که نمازش باطله 

مثلا من خودم ناخن کاشتم نمازمم میخونم چه کسی محرم تر از خدا بالای سرم 

نمازمو دلی میخونم 

از تظاهر و عادت کردن هم بدم میاد 

یوقتایی واسه دل خودمم نماز شکر میخونم به خودمم افتخار میکنم .

اصلا نمیدونم اینکه میگن نماز قبوله یا قبول نیس یعنی چی؟ خیلی شنیدم اما به صورت عینی نمیدونم چه معنی میده که بخوام جواب بدم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...