2777
2789
عنوان

میگه بیا بریم بیرون چی بگم؟

3672 بازدید | 15 پست

بچه ها با یکی حدودا ۸ ماهی هست ارتباط دارم اما هرچی میگه بیا بریم بیرون بهونه میارم 

یعنی میخوام برم ولی دوست ندارم فکر کنه که دم دستی ام و میخوام یه جورایی به خودم عزت نفس بدم و نشون بدم ک راحت بدست نمیام و راحت باهمه نمیام بیرون

ولی یبار میرم حتما

امروز هم پیام داده بیا بریم بیرون

چیزی نگفنم

میخوام بگم وقت ندارم یا کار دارم

بنظرتون خوبه؟

یکبار همدیگرو دیدیم بقیش تماس و پیام بوده

یه مردیه که هرچیزیو راحت بدست میاره اما من دوست ندارم فکر کنه مثل اون قبلیا هستم و راحت به همه چیزش اوکی میدم

بنظرتون این رفتاز باعث میشه حریص تر بشه یا زده بشه؟

دیگه بعد از هشت ماه یه کافه بری دم دستی محسوب نمیشی!!!

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زده میشه دیگه

چه رفتاریه آخه ۸ ماهه باهمید فقط یه بار دیدید همو این خیلی واقعا رابطه بدردنخوری میشه

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 
نرو پشیمون میشی از منم همین بود برگردم عقب اصلا نمیرفتم

چرا پشیمون 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

۸ماااااااه😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳ب نظرت کافی نیس؟

چون قبلا سرکار میرفتم و خودش میدونست فرصت ندارم الان سرکار نمیرم بیشتر داره میگه بیا بریم

فقط یه چیزی بگم؟

سنش بالاس 

۱۲ سال تفاوت سنی داریم

امیدوارم تعجب نکنی😂چون همکاریم

ن وقتی باهاش رابطه داری دیگه این اداها چیه؟ بدست نیاوردنی بودن واسه وقتی ک هنو بهش چراغ سبز نشون نداده باشی

ما اولین سالهای زندگیِ یک کودک رو صرف این میکنیم تا بهش یاد بدیم صحبت کنه و راه بره ... و باقی زندگیش رو صرف اینکه خفه شه و بشینه   
پس نظرته برم؟ میترسم نه پول دارم نه حوصله😂 نمیدونم به خانوادم بگم کجا میرم روز جمعه

قصدتون ازدواجه؟ خانواده در جریان هستن؟

اگه قصدتون جدیه و خانواده در جریان هستن و مصمم هستی برای انتخاب این فرد برو 

ولی حس میکنم تردید داری و صرفا برای سرگرمی میخوای این رابطه رو 

اگه اینجوریه کلا نرو و کات کن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

قصدتون ازدواجه؟ خانواده در جریان هستن؟ اگه قصدتون جدیه و خانواده در جریان هستن و مصمم هستی برای انت ...

اخه چیزی نیست بخواد کات باشه

باهم همکاریم و کار میکنیم یه جورایی دوست هم هستیم

ازدواج نه راستش 

قرار کاریه احتمالا 

اما صمیمی هستیم بین مسائل کاری مطمئنن بحث های دیگه ام میکنیم

خانوادم در جریان همکاریمون هستند اما ارتباطمون نه