2777
2789
عنوان

هدفش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 25 پست

اگر عوضی نبود که دنبال یه ادم متاهل نمیومد که 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ملت نمی‌ترسند با متاهل میخوان دوست شن؟پووف

نه چون مطمئن هستن طرف متاهله و هیچوقت ابروریزی نمیکنه و ابروی خودشم حفظ می مونه

ملت گرگ شدن گرگ

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
والا ملت نمی‌ترسند با متاهل میخوان دوست شن؟پووف

عوضی های احمق از هیچی نمیترسن چون لو بره هم خیلی راحت میندازن گردن طرف مقابل و خودشونو راحت میکنن 

متاسفم براشون 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

برای اینکه وقتی مجرد بودی مجبور میشد بگیرتت و دوست نداشته متعهد بشه الان که ازدواج کردی میگه اینکه ش ...

دقیقا حق گفتید بخدا من خیلی ساده ام اون موقع عاشقش بودم همه کاری واسش کردم ولی همش خیانت کرد پشتم حرف زد

هیچی میخواد وقت گذرونی کنه میدونه بهم نمیرسید و میدونه براش درسری ایجاد نمیکنی و از ابروی خودت میتر ...

خطمو ک اصلا نداره فقط اینستامو بلده نمیدونم از کی گرفت

الان این اتفاق برای همسایه ما افتاد مردو با چاقو زدن رفته کما😟

تقصیر زنه بوده دیگه، شوهرش فهمیده رفته تو دل پسره

زنه خودشم در امان نیس

برا همین میگم زنا صداشو درنمیارن این پسره هم خیالش راحته

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
تقصیر زنه بوده دیگه، شوهرش فهمیده رفته تو دل پسره زنه خودشم در امان نیس برا همین میگم زنا صداشو در ...

من چند ساله ازدواج کردم هیچوقت خیانت نکردم ب شوهرم.ولی اون دنبال شر میگرده.اخه من قبلا نامزد داشتم و همین پسره باعث شد جدا بشم.و الانم ازدواج کردم باز اومد سراغم

من چند ساله ازدواج کردم هیچوقت خیانت نکردم ب شوهرم.ولی اون دنبال شر میگرده.اخه من قبلا نامزد داشتم و ...

به احتمال زیاد این پسره بیمار روانیه😐

ما رو چی فرض کردی الان که اومدی این تاپیکو زدی ؟ یعنی خودت نمیدونی باید چیکارکنی ؟؟ خب خیلی دوسداری خونه خراب بشی برو باهاش رل شو ؛ اومدی اینجاهم دربارش دردل میکنی ؛ خودت انگاری دوسداری و اما خجالت میکشی وگرنه اصلا همون موقعه که بعدازدواجت بهت پیشنهاد داده خودت میدونستی چیکارکنی اما ازمردم اومدی نظر بگیری ... ظاهرا. توام خونه زندگیت چندان به چشمت نیست ؛