2777
2789
عنوان

گناه شوهری که زنشو ول کرده چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3214 بازدید | 142 پست

عزیزم ی مقدار واضح تر بگو ک بهتر بشه راهنماییت کرد.الان شوهر شما ول کرده رفته ولی نفقه واریز می‌کنه و طلاق هم راضی نمیشه بده درسته؟خب کجا رفته چرا رفته؟اعتیاد داره یا زن دیگه ای گرفته؟دلیل رفتنش چیه .اینا هرکدوم ی داستان جدا داره ک باید بدونیم تا بگیم از کدوم روش وارد بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ی مقدار واضح تر بگو ک بهتر بشه راهنماییت کرد.الان شوهر شما ول کرده رفته ولی نفقه واریز می‌کنه ...

منو از خونه بیرون کرده. درخواست نفقه و مهریه دادم، پرداخت می‌کنه. درخواست تهیه منزل دادم، اجرا نکرد...

میخواد حق و حقوقمو ببخشم که بیاد طلاق بده. 

وااای خدا حرص داره خفم میکنع

یه کارایی باهام کرده بلاهایی سرم آورده لاشی بازیابی خودش و خونوادش کردن... سرت سوت می‌کشه بفهمی.

دنبال اینه حق و حقوقمو ببخشم. واسه همین طلاق نمیده

منو از خونه بیرون کرده

خب اینو خودش ی دلیله.برو مدارک جمع کن ببر دادگاه بگو بیرونم کرده طلاقم نمیده ک مهریمو ببخشم نفقه هم میده نتونم غیابی طلاق بگیرم .خوبه ک از خونه بیرون کرده چون کارت راحت تره باید همون موقع ک بیرونت کرد زنگ می‌زدی مامور بیاد صورتجلسه کنه الآنم برو ی استشهاد جم کن از همسایه ها ک ثابت بشه بیرونت کرده خودت نرفتی وگرنه تازه واست عدم تمکین هم میگیره.هرچی مدرکم داری مثل پیام صدای ضبط شده همرو ببر پیش قاضی .قاضیا خودشون اینجوری زیاد میبینن با ترفند اینجور مردا واسه مهریه ندادن آشنا هستن

عزیزم ی مقدار واضح تر بگو ک بهتر بشه راهنماییت کرد.الان شوهر شما ول کرده رفته ولی نفقه واریز می‌کنه ...

دلیل  رفتاراش ، دخالتای خانوادش بود. مادرش توی کوچیکترین مسایل زندگی ما دخالت میکرد. تحریکش میکرد دعوا کنه با من کتک بزنه توهین کنه...

منم که اعتراض میکردم، بدتر میکرد. 

خب اینو خودش ی دلیله.برو مدارک جمع کن ببر دادگاه بگو بیرونم کرده طلاقم نمیده ک مهریمو ببخشم نفقه هم ...

دارم گزارش کلانتری رو که قفل در رو عوض کرده.

حتی درخواست تهیه منزل هم دادم. اجرا نکرد

منو از خونه بیرون کرده. درخواست نفقه و مهریه دادم، پرداخت می‌کنه. درخواست تهیه منزل دادم، اجرا نکرد. ...

الان مهریه هم داره میده؟ببین شوهرت خیلی زرنگه من دقیقا این مدلیشو دیدم بجنب تا ازت شکایت نکرده.یکیو میشناسم مهریه و نفقه رو قبول کرد هردفعه قسطاشو میداد ولی طلاق نمیداد بعد رفت از زنده بعنوان عدم تمکین شکایت کرد تمام نفقه و مهریه رو پس گرفت بعد ژنو طلاق داد بعد از چند سال دوندگی .این داره بهت میده ک عدم تمکین تو بگیره هرچی بهت داده هم پس میگیره بدون مهریه طلاقت میده زودتر ثابت کن ک بیرونت کرده خودت نرفتی کل داستان همینه ک گفتم فقط زودتر ثابت کن بیرونت کرده