2777
2789
عنوان

مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 46 پست

باورم نمیشه انقدر بیکار شدم که باید به گریه کردی فردی جلوی ناظم نظر بدم  

"گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور"               **کاربری دست دو نفر**

عزیزم زیاد ناراحت نباش ی روزی ی جایی میتونین همو ببینین دوباره.. من با یکی ا دوستام خیلییی اوکی بود ...

مدرسه ی ما سه تا ساختمون کنار همه. دبستان و راهنمایی و دبیرستان. من که همینجا میمونم. ولی یکی از دوستام خونشون رو عوض کرده. بیرون همدیگرو میبینیم ولی مدرسه یه چیز دیگس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم،من خودم معلم متوسطه اول هستم،قبل امتحانا،جلسه آخری که رفتم کلاس نهما دیدم همه افتضاح گریه میکنن و چشمها همه قرمز شده،گفتم چتونه؟میگن ما از ابتدایی با هم بودیم حالا با انتخاب رشته از هم جدا میشیم،درخواست یه آهنگ غمگین کردن ازم،رفتم اسپیکر مدرسه رو آوردم همه حسابی تخلیه شدن،بعدش یه آهنگ شاد گذاشتم(ما کوردیم)یکم کردی رقصیدن🤣🤣حالشون جا اومد

کاش منم اون زمانام بود🙂عزیز دلم چیرایی ک میگم رو بخون.انتخاب با خودته ب چیرایی ک میگم گوش کنی یا نه ولی لازم میدونم بگم

من خیلی ادما شده که بهشون وابسته شدم.دوست هام مخصوصا تو مدرسه.گفتم دیگه این بهترین ادمه و دوستیمون همیشه پایداره

ولی بعد یک مدت فروختن

اعتماد کردم ولی ب بدترین انواع ازم سو استفاده شد.خلاصه که عزیزم خاستم بگم من هیچ دوستی ندارم.حتی دوستای راهنمایی فلان.با یکیش جون جونی بودم و دیگه دوستیمون نشد کلا بعد ها

این دوستایی ک بعدش نمیبینی ارزش نداره.

هیچوقت اعتماد نکن.ول کن چرا گریه؟جدا میشی ک میشی!بعد ۲روز همو نمیشناسید کلا

آموزش خصوصی زبان انگلیسی دارم، هم مجازی هم حضوری 

ترم مجازی ۶ جلسه ، ۷۵ دقیقه ای ، ۲۵۰ تومان

ترم حضوری ۶ جلسه ، ۷۵ دقیقه ای، ۳۵۰ تومان

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

یاد پارسال خودم افتادم روز آخر مدرسه همرو بغل کردم از یه دوست چند ساله با کلی خاطره خداحافظی کردم فکر نمی کردم آخرین بغلم باهاش  باشه اونجا گریه نکردم ولی اومدم خونه با یه آهنگ کلی گریه کردم ولی فصل مشترک من با اون آدما عوض شده دیگه  

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه