2777
2789
عنوان

حالم بده...💔

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 28 پست
همیشه فکر میکنم و واقعا میگم این ارزش نداره بخاطرش خودمو اذیت کنم ولی ی ساعت بعد همه چی یادم میره د ...

عزیزم..میفهمم چی میگی منم یه ساله کات کردم چون خیلی اذیتم کرد و دیگه خوشحالیو فراموش کرده بودم اما هنوزم بهش فکر میکنم به لحظه هامون ولی نمیتونستیم باهم باشیم از اولش مال هم نبودیم گاهی اوقات آدما میان تو زندگیت تا برات یه درس باشن و میرن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم..میفهمم چی میگی منم یه ساله کات کردم چون خیلی اذیتم کرد و دیگه خوشحالیو فراموش کرده بودم اما ه ...

و واقعا هم ی درس شد

برگشت و واسم تلاش کرد ک من ببخشمش

ولی ی کارایی بام کرد ک نتونستم ببخشم💔طوری منو شکوند ک صبح از گریه پا میشدم.

کاربری دست دونفره❤️

و واقعا هم ی درس شد برگشت و واسم تلاش کرد ک من ببخشمش ولی ی کارایی بام کرد ک نتونستم ببخشم💔طوری م ...

خیادت کرد نه؟منم همینطور..با اینکه منو شکست واقعا یه لحظه مرگ خودمو حس کردم وقتی کاراشو دیدم اما دله دیگه عاشق که میشه زبون نفهم میشه

چند وقته کات کردین؟

خیادت کرد نه؟منم همینطور..با اینکه منو شکست واقعا یه لحظه مرگ خودمو حس کردم وقتی کاراشو دیدم اما دله ...

اره خیانت کردم اونم بدجور . دوبار خیانت کرد

اونم با یکی ک قبل من باهاش بوده و واقعا عاشق اونه.

هرموقع اون ولش کرد میاد سمتم.

راستشو بخای دوسال پیش ک اومد سمتم فقط ی هفته بام بود. بعد اون فقط دعوا داشتیم و خیانت.... تا الانم ادامه داره. هرکتری کردم‌نتونستم فراموشش کنم🖤🙂

کاربری دست دونفره❤️

اره خیانت کردم اونم بدجور . دوبار خیانت کرد اونم با یکی ک قبل من باهاش بوده و واقعا عاشق اونه. هرم ...

نباید قبولش میکردی منم تو همین چاه افتادم اومد‌ تو زندگیم گفت دوستم داره گفت وقتی باهامه هیچ دردی نداره نگو یه مدت بعد پشت سر من میره با دوستم و یه دردی انداخت به جونم که دیگه نمیتونم به هیچ کس اعتماد کنم

تو ک بدتر منی واقعا درکت کردم خیلی سخته ادما از خودی ضربه میخورن. حالا مثل تو ک دوستته

جالبته اینجاس جفت شونم طلبکار و آویزون بودن اون میگفت یه فرصت دیگه بده این یکی میگفت نه تو اشتباهی میکنی فلانی مثل داداشم بوده و این صمیمت عادیه آخه آدم با داداش خودش لاس میزنه🤨

جالبته اینجاس جفت شونم طلبکار و آویزون بودن اون میگفت یه فرصت دیگه بده این یکی میگفت نه تو اشتباهی م ...

ازشون توضیحی چیزی نخاستی

شاید ی دلیلی بودع

حالا هرچی. کارشون خیلی بد بودع پشت سرت بهت خنجر زدن

کاربری دست دونفره❤️

ازشون توضیحی چیزی نخاستی شاید ی دلیلی بودع حالا هرچی. کارشون خیلی بد بودع پشت سرت بهت خنجر زدن

میدونی دوست سابقم یه عشق یه طرفه داشته و بارها با آدمای مختلفی سعی کرده توجه اونو جلب کنه اکس منم یکیش بود 

ولی راجب اکسم اونم بار اولش نبوده چندین بار جلوی من با آدمای مختلف لاس میزد و توی رابطه قبلیشم همینطور بود اینو بعدا فهمیدم

میدونی دوست سابقم یه عشق یه طرفه داشته و بارها با آدمای مختلفی سعی کرده توجه اونو جلب کنه اکس منم یک ...

اینطور ادما درس زندگیت میشن ک همیشه ب هرکسی اعتماد نکنی

دیگه هیچکس باوفا نیس

کاربری دست دونفره❤️