2777
2789
عنوان

گشادی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 11585 بازدید | 58 پست
چه کم

بعضی وقتا هرروز

مونده جا باشه یا نه

یه روز درمیون 

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد لاعلاج که نیست برن خونشون بعلههههه اوکی میشن

تو چرا جوش میزنی آروم باش 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

جوش نمیزنم الان خودت توی مشکلی برا یکی دیگه ناراحت میشی برا اون ناراحتم بهترعزیزم برو ی مشکلو حل کنی ...

برو بابا 

کی ناراحت شد براش حالت خوب نیست 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

خیلی تند حرف میزنی تازم عضو شدی لطفا ببند

خودت دهنتو ببند

اگه تاپیکامو ببینی اولین تاپیکم که تازه عضو شدم زدم

نوشتم قبلا با یه کاربری دیگه عضو بودم که تعلیق دائم شد اون کاربریم

خیلی تند حرف میزنی تازم عضو شدی لطفا ببند

انگار خودت ۱۰ ساله اینجایی

یه طور سخنرانی میکنی انگار خودت این سایتو زدی