hoodi_poosh مدیر عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 479 عنوان غذا چی بپزم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 22 پست برنجی و گوشتی نباشه انقدر خوردم ک خسته شدم 1403/03/24 | 20:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kamelia234 عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 8999 الویهپاستابندریسیب زمینیپیتزاآشسوپماکارونی «گاهی آنقدر دلتنگش میشوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱
دختری_باچشمان_آهو عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 3400 نداریم چیزی درست کنم خمیر درست کن خودت سیب زمینی سرخ بزار روش یکمم پنیرپیتزا بریز کم بخر پنیرپیتزا فله لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵💫😵💫😵💫😵💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
یسنا_۹۸۴۲۳ عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 234 خمیر درست کن خودت سیب زمینی سرخ بزار روش یکمم پنیرپیتزا بریز کم بخر پنیرپیتزا فله باورتون نمیشه نه سیب زمینی داریم نه پنیر پیتزا میتونم بخرم به مغازه دار قرض هستم اونو ندادم چیزی نمیدع فعلا دخترم گفت بستنی نتونستم بخرم براش
دختری_باچشمان_آهو عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 3400 باورتون نمیشه نه سیب زمینی داریم نه پنیر پیتزا میتونم بخرم به مغازه دار قرض هستم اونو ندادم چیزی نمی ... الهی بمیرمم..این شرایط پیش میاد گاهی من خودم بااینکه ی درآمدی هست واقعیت پیش اومده شرایطی ک چیزی نداشتم ی تایمی واقعا سخت لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵💫😵💫😵💫😵💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
یسنا_۹۸۴۲۳ عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 234 الهی بمیرمم..این شرایط پیش میاد گاهی من خودم بااینکه ی درآمدی هست واقعیت پیش اومده شرایطی ک چیزی ندا ... خودم درامدی ندارم که ای کاش داشتم لااقل برای بچم نمیزاشتم حسرت بدل بمونه دارم از غصه ناراحتی دق میکنم
دختری_باچشمان_آهو عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 3400 خودم درامدی ندارم که ای کاش داشتم لااقل برای بچم نمیزاشتم حسرت بدل بمونه دارم از غصه ناراحتی دق ... منم خودم شاغل نیستم همسرت کار نمیکنه؟اگ دوست نداشتی جواب نده...انشاالله خداوند کمک کنه عزیزم لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵💫😵💫😵💫😵💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️