2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیست سینه از تجمع خلط سرد درناحیه سینه به وجودمیاد علت کیست سب زندگی وغذایی سرده

خلط سرد در ناحیه سینه چیه؟منظورت خلط پشت حلقه؟

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

ممنون میشم اگه بازم اطلاعاتی درباره کیست سینه دارید بگید 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
خلط سرد در ناحیه سینه چیه؟منظورت خلط پشت حلقه؟

نه عزیزم تو خود بافت سینه وهرجای دیگه ای از بدن خلط سرد میتونه رسوب کنه بستگی به مدل بدن داره

هدفمند زندگی کن بانو🌹
چی میخواین بدونین؟ازسبک غذایی بگم؟

اره اصلا دلایل اصلی به وجود اومدنش چیا هستن؟

اره اصلا دلایل اصلی به وجود اومدنش چیا هستن؟

دلیل اصلیش سبک زندگی وغذایی غلطه که باعث رسوب خلط سرد توبدن میشه

اکثر کیست ها وسرطان ها ازتجمع خلط سرد مثل سودا یا بلغم به وجودمیاد

دقت کنین میبینین که امروزه امار سرطان ها افزایش پیداکرده چون سبک زندگی ها غلط شده

استفاده  بی رویه از مواد سرد مزاج مثل برنج ماکارونی کنسرویجات ترشیجات شوریجات غذاهای حاضری غذاهای فریز شده باعث بالارفتن سردی بدن میشه

هدفمند زندگی کن بانو🌹

به طور مثال خانمی که پریودی نامنظمی داره چندساله که قرص مصرف میکنه تا کیست هاش برطرف بشه درد شدید قاعدگی داره و... نشون میده سردی زحم داره

این سردی وقتی بهش توجه نمیشه وازریشه درمان نمیشه با سبک غذایی غلط بیشترمیشه

به مرور باعث رسوب خلط دراندام های جنسی وسینه میشه وسردی جنسی هم میاره

هدفمند زندگی کن بانو🌹