2777
2789
بخدا شما رو دیگه نمیشناسم من چرا همه میدونن من چیم شده وای🤣 خوبم عزیزم ممنون🩷

معروفی لابد 

فقط من چرا تا بحال ندیدمت پس

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
بخدا شما رو دیگه نمیشناسم من چرا همه میدونن من چیم شده وای🤣 خوبم عزیزم ممنون🩷

وای عزیزم😂منم شما رو نمیشناسم

فکر کنم دقت نکردی به سوالم🙊

حال حامیم رو پرسیدم😅

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه هر کس یه سلیقه و عقیده ای داره عزیزم 

اونکه آره ولی کنجکاو شدم رفتم سرچش کردم با یه خواننده دیگه اشتباه گرفته بودم اون فکر کنم قدیمی تره اسمشم تو همین مایه ها بود حامی بود فکر کنم ازون خوشم نمیاد

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ای وای ببخشید🤣🤣🤣 خبر ندارم خودمم 🥲🥲

😂❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

جفت دیدن اعداد ساعت چه معنی داره،؟حالمم اصلا خوب نیست

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

🗿

🥴🥴🥴یه استیکر دیگه پیدا کن ما رو هم شاد کن،💥