میگه که باید طلاهایی که هدیه گرفتی و بفروشی یه خونه ویلایی گذاشتن برا فروش قیمتش مناسبه جاش نزدیک بازار اصلی شهرمونه میتونیم بکوبیمش از دستش بدیم ضرره گذاشتن 2میلیارد گفتم طلاهای من نهایت بشه 1500 بقیش چیکار میتونم انجام بدم خلاصه دعوا که بیا طلاهاتو بفروش به نام خودت باشه و از این حرفا ولی میگم طلا داره رشد میکنه تو گوشش نمیره یعنی به النگوی دست منم چشم داره بنظرتون چیکار کنم بخریمش میشه مغازش کرد تو خود مرکز شهره تو خیابون اصلی قیمتش 5 میلیارده صاحبش داره میره از ایران گذاشته سریع بره سندش تکمیل همه چیزش درسته میگین چیکار کنم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چه جوری قیمتش ۵ تومنه گذاشته ۲ تومن ؟ هیچ ادم عاقلی ملکشو حراج نمیزنه ۳ میلیارد زیر قیمت ملکش ...
خودم میشناسمشون قرار نبوده بفروشنش یادگار پدرمونه میگفتن انگار تو حسابشون پول کم بوده برا اینکه برن امریکا باید سرمایشون مثلا هزار دلار باشه اینا 700تاشو داشتن برا همین میخوان بفروشنش تو طرح نیست