2777
2789
هرچی که خوشحالت میکنه بکن. من فقط طلا حالمو خوب میکنه. 

منم عاشقه طلاااااام😍 ولی دندونم همونقد برام مهمه🤕

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عاشقه طلاااااام😍 ولی دندونم همونقد برام مهمه🤕

دقیقا دندون زیبایی مهمه منم هی گفتم بینی عمل میکنم اما طلا خریدم حالا هروقت بخام میتونم بفروشم عما کمپ

نذر بیشتر دوع با شوهر بود تا حامله صدم عوض کرد

شوهر من خیلی بیشعوره نمیگه زنم طلا میخواد همش تو فکره یا زمین بخرع یا ماشین عوض کنه ولی جاریم اینا ماشین هم ندارنا ولی اول طلاهای زنش باید بخره😂😂😏😏😏 حسودییییی😋😋😋

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

شوهر من خیلی بیشعوره نمیگه زنم طلا میخواد همش تو فکره یا زمین بخرع یا ماشین عوض کنه ولی جاریم اینا م ...

عههههه چه بد. رو نده منم جنگیدم تا اینارو حفظ کردم وگرنه مردا اول چششون به طلای زنشونه

دقیقا دندون زیبایی مهمه منم هی گفتم بینی عمل میکنم اما طلا خریدم حالا هروقت بخام میتونم بفروشم عما ک ...

اره ب امیدخدا

بینی هم خیلی خوشه کوچولوموچولو میشه😍

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
شوهر من خیلی بیشعوره نمیگه زنم طلا میخواد همش تو فکره یا زمین بخرع یا ماشین عوض کنه ولی جاریم اینا م ...

بهش بگو ک دلت طلا میخاد🥲حتما براش مهمه ولی نگفتی اونم تو فکرش نیس دیگه

طلا خیلی ب خانوما روحیه میده

بهش بگو ک دلت طلا میخاد🥲حتما براش مهمه ولی نگفتی اونم تو فکرش نیس دیگه طلا خیلی ب خانوما روحیه مید ...

دقیقا من با طلا به جنگ افسردگی میرم خدا کنه پول باشه بخریم خداکنخ

بهش بگو ک دلت طلا میخاد🥲حتما براش مهمه ولی نگفتی اونم تو فکرش نیس دیگه طلا خیلی ب خانوما روحیه مید ...

میشم سوهان روحش😂😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

من همینو پنج سال پیش خریدم ولی استفاده نکردم هر کدوم هفت گرم هست 

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢