2777
2789
عنوان

حین رابطه….

| مشاهده متن کامل بحث + 3243 بازدید | 36 پست
الان هم ایشون این سوال رو اینجا مطرح کرده که اطلاعاتشون رو بالا بیرن،  البته اگر امثال شما قدرت ...

اخه ببین بنظرم میاد خیلی کوچولوعه و اصلا یاد نداره طفلک انگار الکی پرسیده ، میگه درد تا اطراف مقعد بوده ، نه اصلا بارداری و نه ریختن اب و چه میدونم پری اینا ربطی نداره ، درست هم میگید شما خواستم ویرایش کنم اما متاسفانه سایت اجازه نداد.ببخشید اسی کوچولو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ببین بنظرم میاد خیلی کوچولوعه و اصلا یاد نداره طفلک انگار الکی پرسیده ، میگه درد تا اطراف مقعد ب ...

من مگه بیکارم بیام راجب این جور چیزا الکی از خودم حرف در بیارم و خودم و مریض نشون بدم؟؟ مشکل داشتم‌ پرسیدم دیگ، چ ربطی داره دردشو نکشیدی بدونی چیه 

اره شاید تجربم کم باشه سنم پایین باشه ولی بلاخره مشکل واسم پیش اومده متولد ۸۱ ام 

اتفاقا ما سن پایین ها باید بیایم از شما ها تجربه بگیریم دیگ 

اگ تجربه داشتم مرض نداشتم بیام الکی تایپیک ایجاد کنم 

کارِ شمااَم به ما میوفته طوری نیس!🙃❤️‍🩹
اخه ببین بنظرم میاد خیلی کوچولوعه و اصلا یاد نداره طفلک انگار الکی پرسیده ، میگه درد تا اطراف مقعد ب ...

خب عزیزم اگه واقعا احساس کردی خیلی کوچولوعه،  باید بهش حق بدی که کمی واضح تر توضیح بده ، معمولا اول ازدواجشون ، میترسن اطلاعات کامل ندن و جواب درستی نگیرن. واسه همین کل رابطه رو 😂😂😂 معمولا میان تعریف میکنن دیگه.

اسی کوچولو ؟ 😄😄😄😄 همت رو کوچولو میبینی هاااااا 

خواهش میکنم منم یه لحظه دلم واسش سوخت و جانبداری کردم. اگرنه قصد جسارت نداشتم ‌🙏🙏🙏⚘️🌹

ما یه همسایه داشتیم خونه قبلیمون ، اینا طفلیا تازه از روستا اومده بودن، دختره ۱۶ سالش بود عروس شده بود 🙄🙄🙄 غریب هم بودن تو مشهد، طفلی هرررررر بلایی سرش میومد ، مشکلات زنانگی و زناشویی منظورمه ، باهیشکی صحبت نمی‌کرد، تا دیگه بعد مدتی یکم روش بامن باز شد ، و ... هی پرسید و پرسید و یاد گرفت و ..

طوزی شده که دیگه الان میاد میپرسه دعوام کرده ، قبول کنم ؟

امشب ثواب داره ؟ 

پوزیشن جدید بهم یاد میدی ؟

امشب خوبه؟ 😄😄😄😄😄😄

مام که میگیم خوبه آقا هرشب ثواب داره بگو بزنه بش بده بزنه بره . 

😄😄😄😄 

فهمیدم این بدبخت طفل معصوم چی کشیده ، فک کن اولین شب رابطه ، ظاهرا خونی مشاهده نشده البته از استرس این دختره و ناشی بودن آقای داماد روستایی ، خلاصه کلی گرفته این طفل معصوم رو به باد کتک و ناسزا که چرا خون نیومده و تو .... 

خلاصه، میخام بگم اگر نی نی سایت می‌شناخت و قبلش واضح میتونست سوالشو مطرح کنه شابد نه اینمدلی استرس داشت ، نه اون ذهنیت برای اقای داماد پیش میومد و آنقدر کتک می‌خورد طفل معصوم .

ما یه همسایه داشتیم خونه قبلیمون ، اینا طفلیا تازه از روستا اومده بودن، دختره ۱۶ سالش بود عروس شده ...

طفلی رو سریع شوهر هم دادن چیزی هم یادش ندادن و نگفتن بهش ، میدونی اول گفتم گزارش تایپک شو بدم ، بعد گفتم نه احتمالا یه کسی هست که ازدواج کرده و هیچیم نمیدونه، ولی خب آب ریختن و غیره رو لازم نبود اینهمه توضیحات هم لازم نبود چونکه دکتر که نیستن بچه ها که لازم باشه حتما با جزییات گفته بشه توی تایپک عمومی. خودشم که میگه بیست و دو سالشه!گوشی دستشه و داخل نت هم میتونه سرچ کنه لک قهوه ای در اواسط دوران سیکلش چه دلیلی داره و اینکه بارداری چه نشونه هایی داره و کلی مطالب دیگه .یکم صراحت بیانشون زیاد بود

طفلی رو سریع شوهر هم دادن چیزی هم یادش ندادن و نگفتن بهش ، میدونی اول گفتم گزارش تایپک شو بدم ، بعد ...

اره طفلی ، 

کار خوبی کردی عزیزم گزارش نزدی، البته آره دیگه بعضی مسائل رو هم میشه سرچ زد. 👌👍