2777
2789
دوتاش

واسه من هنوز۳سال مونده😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داخل شهر معدل لیسانسم شد 19/48 تاپ شدم اگه زیر18میشدم بیرون شهر 

خیلی خوبه افرین😍دبیری ها هم اطراف شهر می افتن؟ یا اونایی که از روستا اومدن میرن همونجا درس میدن؟

یه چیز دیگه مگه معدل تو ناحیه بندی تاثیر داره؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
چیکارش کنم ماشین یه پراید شوهرم خریده برم بفروشمش پولمم روش بزارم ماشین چینی بخرم؟ 

ماشین چینی نمیشه با این پول طلا بخر 

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
خیلی خوبه افرین😍دبیری ها هم اطراف شهر می افتن؟ یا اونایی که از روستا اومدن میرن همونجا درس میدن؟ ی ...

معدل اره تاثیر داره ولی بستگی به اینم داره که معلم کجا کمه مثلا امسال شنیدم تو خود شهر 4تا معلم بازنشسته شدن 

چرا دیگه پرایدم  250تومن میفروشم با پول خودم 450تومن از این ماشین کوچیکا هست از اونا میشه

نمیدونم کدوم رو میگی چینی حتی مفتش هم گرونه ولی خب بازم برو از چند تا آدم عاقل ک خودشون پولدارن بپرس

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
بنظرت کار خوبی کردم که حقوق دانشجوییم کلا تو یه حسابی میرفت که کارتشو کلا کذاشتم یجا که هیچوقت تا رو ...

عزیزم پول هرروز بی ارزشتر و جنسا گرونتر میشن اگه برای پسنداز میخوای طلا بگیر اگم نه استفاده کن بلهاش برو سفر یا چند دست لباس بگیربرای مهر