2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با توجه به شناختی که از شما دارم ( وضعیت مالی شون هرچی که هست ) انتظارات و توقعاتی دارم که میتونید از عهده اونها بر بیان

این بستگی داره به اینکه شما ایشون رو دوست داشته باشید و از شرایط شغلی ایشون راضی باشید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

شوهرم پرسید 

و من گفتم یا درامدم برای خودم و وظایف خونه هم با من و شراکتی در مسایل مالی نخواهیم داشت 

یا من هم درامدم و  میزارم وسط اما تمام چیزی که میخریم نصف نصف و وظایف خونه هح نصف نصف

این وسط بابت خرج روتین خودم هیچی نمیخوام 

که شوهرم‌مورد ۱ رو انتخاب کرذ 

خب میزان مشخص نداره که 

مثلا من خودم ولخرجم میگفتم که؛ میزان دقیقی نداره اگه باشه به اندازه خرج میکنم اگه گاهی  نباشه رعایت میکنم، ولی با درامد کم سختمه 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

درحدی ک بتونه خرج و مخارج زندگی رو بده و همه چیز هایی ک ی زندگی متوسط نیاز داره رو بتونه تهیه کنه 

همین کافیه بنظرم

نگاهم کرد و گفت: «می‌دانی رنج تو از چیست؟ تو به آنچه نباید، بسیار می‌اندیشی...»

هرچی بیشتربهتر

هیچکس ازپول بدش نمیاد

ولی زندگی امتحانات سختی داره

شایدتلاش کنی ودرآمدنباشه

حتمادرک میکنم

من اینوگفتم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

خاستگار اگه ازخودش خونه وماشین داره وکرایه خونه نمیده. ماهی پنج میلیون به من بده من راضیم😂. به غیرازخرج خوراک و تفریح که به عهده اونه

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙