2777
2789

من ثروتمندم چون حالم خوبه ،وگر نه پول مول خبری نیس (به قول مهناز افشار و شوهرش تو فیلم پل چوبی عشق یعنی حالت خوب باشه)،منم یه جمله دارم براخودم ثروت یعنی حالت خوب باشه 

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا به سر شاهده توي همين ني ني سايت ديدم طرف ٢٠٦ sd داشت ميگفت شوهرم ماشين مدل بالا داره ميريم بيرون زن ها نگاهش ميكنن 

من هيچ من نگاه😐

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
مگه پولدرا شاخ دم دارن 😳خوب اونا هم كار ميكنن پول در ميارن

منم كار ميكنم منتها تنها چيزي كه در ميارم شاخه بالاسرم😂😂😂

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
من ثروتمندم چون حالم خوبه ،وگر نه پول مول خبری نیس (به قول مهناز افشار و شوهرش تو فیلم پل چوبی عشق ی ...

معنی اسمت چیه گلی خانوم؟

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  
فدات شم عزيزم  ديدي پولدارم خواستي پل بزني ها😂😂😂😂 دنبال تو هم ميام براي خريد

پول‌دارم‌نباشی عزیز منی

باشه فردا بریم خرید؟ برام یه اَپل میخری؟

من تو خونه لاکچریم نشستم ک 52میلیارده ب صف وایسین 😂😂😂😂😂😂😂😅😅😅😅😅😅الانم منتظرم بیات دنبالم از گودبای پارتی خواهر عتیقه اش بیات بیرون بریم خونه 😉😉😉😉پوستم چروک شد2:30نصف شب😩😩😒😒😒😒😒

😂😂😂😂😂😂😂

صرفا ی شوخی بود

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖