2789
عنوان

بجه ها

104 بازدید | 15 پست

خاهشا همه شرکت از فردا امتحان ریاضی میخام بشینم واسه کنکور 12ساعت بخونم چجورب بخونم که انژی داشته باشه چبکار کنم انگیز داشته باشم تو اتاقم بخونم یا حیاط 

مبشه راهنمایی کنید 

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

احتمالا دهمی

برای تابستون یازدهم واقعا ۱۲ ساعت نیاز نیست

برو پیش مشاور(کاربلد باشه) برات ی برنامه بنویسه طبق اون بری جلو.. فقط خواهشا کل سالو بخون.. باور کن اگه هر روز ۶ ساعت بخونی خیلی بهتر از اینه که ی ماه ۱۲ ساعت بخونی بعد ببری..

.

احتمالا دهمی برای تابستون یازدهم واقعا ۱۲ ساعت نیاز نیست برو پیش مشاور(کاربلد باشه) برات ی برنامه ...

تو طول سال روزای تعطیل 12ساعت 

روزای مدرسه 8

کل سه ماه دوازدت سال کل دهم یازدهمم تموم میکنم خلاصه نویسی نکته نویسی

و چون من زیاد درسارو خوب یاد نمیگیرم  باید 12ساعت بخونم حتی ایده داشتم 15ساعت ولی 15ساعت خواب خوراک مبگبرت

بله...

در حد پیشخوانی بخون یازدهمو.. یعنی اگه مشاورم نمیگیری برنامه قلمچی سال پیشو دانلود کن طبق اون از اول تیر برا خودت برنامه ریزی کن که هر دو هفته به برنامه ای که اون داشت برسی.

برای دهمم فعلا در حدی بخون که چیزایی که لازمه رو بلد باشی مثل مسائل شیمی، فصل ۳ فیزیک و معادله و تابع و مثلثات و فصل ۶ و ۷ ریاضی و زیست کامل. باقیش رو بذار سال بعد و فقط تمرکزت رو یازدهم باشه.. 

.

ولی به هیچ وجه از فردا امتحانا شروع نکن.. حداقل ۳ روز به خودت تایم بده ریکاوری کنی بعد شروع کن

چرا شروع نکنم..... 

خب از بچه ها دیکه عقب میوفتم 

در حد پیشخوانی بخون یازدهمو.. یعنی اگه مشاورم نمیگیری برنامه قلمچی سال پیشو دانلود کن طبق اون از اول ...

ططبق اون برنامه درس کردم

چرا پیشخانی؟ چرا کامل دیق نخونم

چرا شروع نکنم.....  خب از بچه ها دیکه عقب میوفتم

هیچکس از فردا امتحانا شروع نمیکنه اینطوری فقط آب تو هاون کوبیدی الان فکر میکنی میتونی چهار ماه دیگه میبری

حرف منو قبول نمیکنی از مشاورا بپرس یا همین جا تاپیک بزن بگو از فردا نهاییا میخوام شروع کنم ببین چند نفر میگن کارت درسته

.

ططبق اون برنامه درس کردم چرا پیشخانی؟ چرا کامل دیق نخونم

میگی دیر یادمیگری. درسای یازدهم مثل دهم نیست که اکثرشو راحت بتونی جمع کنی، کار شدن میخواد وقت گذاشتن میخواد. بعدم چ فایده داره فقط تموم کنی؟ به نظرت میتونی جوری بخونی که همه مباحثو مهر یادت باشه یا حتی تا اردیبهشت سال بعد؟ اصولی بخونی خیلی بهتر از اینه که هدفتو بذاری رو تموم کردن.. ی موقع هست تو فقط ی هفته وقت میذاری برای ی فصل زیست، اون موقع به نظر خودت خیلی خوبه.. میری مدرسه میبینی هیچی یادت نیست و دوباره باید برگردی از اول بخونی و الکی فقط تابستونتو هدر دادی.. مباحث نیاز دارن که بهشون مسلط باشی.. درست برنامه بریز طوری که تا اوایل مهر برسی به نیم سال اول، این طوری یاد گرفتی و فقط ی مرور لازم داری.. بعدم بیشتر تایمتو میذاری برای پیشروی.. 

.