2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوسال همکار بودیم فوق العاده راحت بودیم باهم امااا بعد دو سال پیشنهاد ازدواج داد . کلا یک ماه دوستیمون طول کشید و من خودم پرسیدم مسائل جنسی رو . همیشه هم میگه خیلی خوشم اومد ک پرسیدی . ب نظرم خجالت نداره چون بخوای نخوای رابطه جنسی اولویت رابطه محسوب میشع . و درصد بالای مشکلات زن و شوهرا همینه . 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
من دوسال همکار بودیم فوق العاده راحت بودیم باهم امااا بعد دو سال پیشنهاد ازدواج داد . کلا یک ماه دوس ...

اما اول طرف مقابلو بسنج ممکنه با سوالت پررو بشه یا کات کنه و بگه چ دختره پررویی و شایدم اوکی باشه 

مثلا دختر عموم ی خاستگار داشت پسره تو دوران آشنایی اینارو پرسید دختره کات کرد ‌ . نظرات متفاوته بهرحال

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

شوهر من تو کل زمان آشناییمون عین یخ بود بعد که آزمایش خون رفتیم یهو عوض شد من اصلا هنگ کرده بودم.بعدا گفت میترسیدم بهت محبت کنم وابسته شی شرایط طوری شه نتونیم ازدواج کنیم تو اذیت شی.

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

ما درین باره صحبت نکردیم .ج ولی الان۹ ماه مشکل خواصی که قابل اعتراض باشد نداشتیم راحتیم شکر خدا

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞