2777
2789
عنوان

توروخدا بگین من مقصرم یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 22 پست
با توضیحات باید تو پایگاه هوایی یا دریایی زندگی کنی  من به هردو حق میدم به شما چون تحملش براتو ...

اون خونشو میده اجاره براش میصرفه خونه نظامم بازسازی میکنه

ما چی نه بازسازی میکنیم نه خونه داریم بدیم اجاره نه شوهرم خونه رهن میکنه کلا هیچ پیشرفتی نداریم فعلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون خونشو میده اجاره براش میصرفه خونه نظامم بازسازی میکنه ما چی نه بازسازی میکنیم نه خونه داریم بدی ...

خب عین شما زیاد بوده ک هزینه از جیب کردن چون قراره چندسال رایگان بشینن شما اگه بدون ودیه هم اون صد میلیون داده بودید برا کرایه این پنج سال پول بیشتری باید هزینه می‌کردید الان مشکل شما یا هزینه نیس مشکل شوهرتون ک منطق حالیش نیس فقط میخواد مفت باشه حتی اگه کوفت باشه 

خب عین شما زیاد بوده ک هزینه از جیب کردن چون قراره چندسال رایگان بشینن شما اگه بدون ودیه هم اون صد م ...

ما هم ۵ سال پیش رفتیم ۴۰ تومن هزینه کردیم از شیرالات سیم کشی ساختمان پریز برق کمد دیواری کابینت سینک اشپزخونه موکت پرده همه رو گرفتیم ولی خب سرویسا اشپزخونه ساخت خونه همش قدیمیه اگه صفر تا صد هزینه میکردیم اون موقع با صدتومن جمع میشد

بله میگه اجاره ندیم

ینی هیچ پس اندازی ندارید که بتونی شوهرت سر عقل بیاری جای دیگه بگیره

داریم ولی میگه حتی شده یه خونه ۵۰ متری شهر خودمون بخریم بدیم اجاره باز منو ببره همون جهنم زندگی کنم همش قول اینده به من میده نمیدونم اینده کی میاد من به یک ساعت دیگه امید ندارم زنده بمونم وعده سر خرمن میده بهم