2777
2789
چرا هیچ‌وقت مثبت ب داستان نگا نمیکنید؟

به چیشمثبت نگاه کنم 

این چه اخرین دونفره ایه که از خودتون فقط دوتا دست هست بقیش همش ماشینه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به چیشمثبت نگاه کنم  این چه اخرین دونفره ایه که از خودتون فقط دوتا دست هست بقیش همش ماشینه&nbs ...

همون حس خوب ک‌دیت عشقتو‌گرفتی منظورمه🥴🥴🥴🥴شماها عشقتون‌ور‌دلتونه گفتم ما چون لانگیم این اتفاقا نمیفته

همون حس خوب ک‌دیت عشقتو‌گرفتی منظورمه🥴🥴🥴🥴شماها عشقتون‌ور‌دلتونه گفتم ما چون لانگیم این اتفاقا نم ...

نه عشق منم ور دلم نیس و در نتیجه بخوام باش عکس بگیرم ترجیح میدم جای ماشینش عکس خودمون دوتا باشه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نه عشق منم ور دلم نیس و در نتیجه بخوام باش عکس بگیرم ترجیح میدم جای ماشینش عکس خودمون دوتا باشه  ...

گذاشتم قبلا چن بار 😐🙄متوجه میشی تاپیکارپ ببینی الان ترجیهم عکس متفاوت بود

گذاشتم قبلا چن بار 😐🙄متوجه میشی تاپیکارپ ببینی الان ترجیهم عکس متفاوت بود

باش حرس نخور به اعصابت مثلث باش