2777
2789
عنوان

پسره بهم گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 24 پست

درسته که باید هر دو تمیز و آراسته باشید وقتی باهم ملاقات می کنید ولی اینکه بهت بگه و گوشزد کنه توهین آمیزه 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمیز و مرتب باش ولی به خاطر خودت...بعدم بدون تو نمیتونی نقش بازی کنی...در مورد نظافت موهاتم به خودت ربط داره به اون چه؟میتونه نظر بده ولی نه دستور...خوشگلم در این جور مواقع بهترین راهکار حملس..چرا میزارید یکی همش نظر بده...توام بگو من دلم میخواد ساعتت فلان برند باشه کفشت فلان جور باشه عطرت تلخ باشه...بزار اون سعی کنه برات جذاب باشه ماست نباشید خب

فک کنم تو درون گرایی و اون برون گرا چند تا تاپیک اون ور تر یه آقایی از برون گرایی خانومش زجر میکشید 

علاوه بر برون گرایی و درون گرایی میخواد تو رو عوض کنه 

تا دوست پسره راحت تر میتونی تمومش کنی ها 

تمیز و مرتب باش ولی به خاطر خودت...بعدم بدون تو نمیتونی نقش بازی کنی...در مورد نظافت موهاتم به خودت ...

خب اوایل میگفتم شاید راس میگه من واقعا عیب دارم ولی دیگه دارم اذیت میشم اعتماد بنفسم صفر شده

خب اوایل میگفتم شاید راس میگه من واقعا عیب دارم ولی دیگه دارم اذیت میشم اعتماد بنفسم صفر شده

نگو اینو...توام به اون بگو...بگو مدل مو اینجوری میاد بهت...دیدی بد بود بگو اصلا خوب نشده عزیزم فلان مدلش کن...آزارش نده ها با زبون خوش توام نشون بده تحت هر شرایطی پورد پسند تو نیست

اگه منم بخوام بگم کلی عیب داره ولی تا حالا نگفتم

ببین بی ادب نگو ولی مثلا بگو چرا عطر نمیزنی؟من دلم میخواد از سر گوچه بو عطرت بیاد...یا بگو من دوست دارم همیشه ساعت شیک دستت باشه و اینجور چیزا...بعد کسی که تلاش میکنه خوب باشه اون میشه