2777
2789
چرا؟ چی باعث شده ناراضی بشی؟

احازه گرفتن 

دخالت تو کارام 

خونوادش

همه چیز😒😒😒

ذاتا خوبه اما من راضی نیستم ازش

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نینی قشنگم من و بابایی واسه اومدنت لحظه شماری میکنیم🥰تو قند این روزهامون شدی♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه داری تا دوسال اول خیلی سخته اما خدا صبرشو میده ...باید طرفت انسان باشه وگرنه متاعلی خیلی رنج آو ...

موافقم

به نظرت بعد از چند سال میشه مطمئن شد این ادم خوبه یا بد؟

احازه گرفتن  دخالت تو کارام  خونوادش همه چیز😒😒😒 ذاتا خوبه اما من راضی نیستم ازش

به نظرم ادم وقتی میبینه یه چیزاییو نمیتونه تغییر بده،بهتره رها کنه و فقط به فکر خودش و پیشرفت خودش باشه.خانوادش واقعا پایه ثابت زندگیتن پس نمیشه کاریش کرد مجبوری ول کنی رها کنی خوپتو دوست داشته باشی

موافقم به نظرت بعد از چند سال میشه مطمئن شد این ادم خوبه یا بد؟

منظورت دوران آشنایی  و دوستیه؟نه باید بری زیریک سقف شش ماه بگذره هیجانات جنسی فروکش کنه اونوقت ذات واقعی افراد نمایان میشه...تو دوران دوستی و عاشقی که همه چی اوکیه عشقم نفسم زندگیمه

به نظرم ادم وقتی میبینه یه چیزاییو نمیتونه تغییر بده،بهتره رها کنه و فقط به فکر خودش و پیشرفت خودش ب ...

اما حس وابستگی و دوست داشتن همیشه مانعه

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نینی قشنگم من و بابایی واسه اومدنت لحظه شماری میکنیم🥰تو قند این روزهامون شدی♥️

منظورت دوران آشنایی  و دوستیه؟نه باید بری زیریک سقف شش ماه بگذره هیجانات جنسی فروکش کنه اونوقت ...

منظورم اینه که الان مثلا شوهر من خوبه راضی ام، چهارساله باهمیم عروسی هم کردیم 

این تغییر میکنه؟

اما حس وابستگی و دوست داشتن همیشه مانعه

اشتباه ما همینه هم میشه دوست داشت، هم به خودمون برسیم

خودمونو اسیر نکنیم اسیر یه ادم یه خانواده یه موقعیت، خوش بگذرونیم و اولویت خودمون باشیم در عین حال دوست داشته باشیم شوهذمونو زندگیمونو