2777
2789
عنوان

در چه حالید؟؟😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 136 پست
درود بر تو😍😍

😍😍😍😍خوبی؟ 

چیکارا میکنی 

کجایی

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

خونه رو تمیز گردیم اسپند دود کردیم شمع روشن کردیم نشستیم

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😍😍😍😍خوبی؟  چیکارا میکنی  کجایی

خوبم‌ عزیزم ، امروز مرخصی بودم، از صبح مشغول کارهای پایاننامه و ترجمه‌مقاله و بعدم خرید خونه و آشپزی

الانم منتظرم همسرجان تشریف بیاره🤩

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خونه رو تمیز گردیم اسپند دود کردیم شمع روشن کردیم نشستیم

چه عالی خسته نباشید😍😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چه عالی خسته نباشید😍😍

فدات عزیزم 💜💜💜💜💜

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
مرسی قشنکم🥰🥰😍😍♥️♥️

عزیزم چرا عکس نمیزاری باز

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
❤️❤️

خسته نباشی قشنگم😍😍 ممنونم‌ از لطفت 😍🌸

آخر هفته ها میزارم عزیزم

باز گفتم حتما یه سری ادم نفهم تیکه انداختن وپشیمون شدی اصلا به حرف ی سری ادم بلانسبت بیشعور توجه نکن

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
آخر هفته ها میزارم عزیزم

و منی که عاشق غذاها و تزئین هاتم 😘🤩خودم‌ فقط‌ میپزم‌ حس تزئین نیست 😂

باز گفتم حتما یه سری ادم نفهم تیکه انداختن وپشیمون شدی اصلا به حرف ی سری ادم بلانسبت بیشعور توجه نکن

حرفاشون که همیشه هست من حتی سیب زمینی میزارم میگن رنگش چرا با واس ماها متفاوته 😅😅😅آدم میمونه چی بگه😅

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

و منی که عاشق غذاها و تزئین هاتم 😘🤩خودم‌ فقط‌ میپزم‌ حس تزئین نیست 😂

عشق منی😍😍

من خودم تنها حسش نیست تزئین کنم😅 ولی خانواده هستن آدم انگیزه میگیره اینکار میمونه 🥰

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

عشق منی😍😍 من خودم تنها حسش نیست تزئین کنم😅 ولی خانواده هستن آدم انگیزه میگیره اینکار میمونه 🥰

قربونت برم 🥰🥰

من تا بخش پختن انگیزه دارم😂😂 دقت کنی همه‌عکس هام از تو قابلمه و ماهیتابه است 🤣🤣

جز دوتا تاپیک ک یکی مهمون داشتم‌ یکی هم‌ برای همکارهای همسر‌ غذا درست کرد برد سرکار