2777
2789
😐😐۱۷

چرا الکی میگی

بدجور سوتی میدی

تو کلاس نهم هستی ۱۵ سالته 

بهرحال فعالیت بالای ۱۵ سال مجازه تو سایت و تعلیق نمیکنن

If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهمم دو سال نرفتم مدرسع

باید بری اونا رو پاس کنی که جداس بحثش

اگر ۱۴ شدی که همونه فرقی نمیکنه 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
اخه نوبت اول ۸ نیم شدم خانم گفت بعلاوه ۸ نیم میشه  میشی ۱۷😐

ببین مستر به علاوه کتبی تقسیم نوبت اول تقسیم بر دو میشه نمره نوبت اول 

مستمر نوبت دوم به علاوه کتبی نوبت دوم تقسیم بر دو میشه نمره نوبت دوم 

نمره سالیانه جمع نمره مستمر نوبت اول و نوبت دوم به علاوه جمع نمره کتبی نوبت اول و نوبت دوم تقسیم بر چهار میشه سالیانه 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

حالا دیگه با چه منطقی معلمت اینو گفت نمی‌دونم 

من دبیرم سوالی دارید بپرسید عزیزان😊

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡