2777
2789
عنوان

گفتار تون چه جوریه با آدما

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 40 پست
عصبی میشم فقط میگم F ...همون فحش انگلیسیه اوففف😐 

😂😂

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

من تو هم به کسی نمیگم.
با خدا عهد بستم همه رو بیارم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت
و به همه امید و حال خوب بدم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعجب عههههههههههه😳 بییییخیییییال  عصبانی وااییی اه😡

به جای واییییی برگام چه فیلم خفنی بود 

یا این چه کاری بود کردی چی 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

اروم باشی مطمئن باش بیشتر جواب میگیری،ی لبخند بزن و تو ارامش وقتی دارن حرص میخورن حرفا بزن😁

حرص میدن حرص نمیخورن 😂🙄😮‍💨

کتاب و مجله و رادیو و بیشتر گوش دادن کم تر حرف زدن خیلی میتونه روی مهارت گفتاری تون تاثیر بزاره 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ب كي فحش ميدي من تو متن فحش ميدم اينجا   كاربر طلبكار بي ادب فحش بده جوابشو ميدم

من هر کسی حرصمو در بیاره بهش فوش میدم جالا تو متن باشه یا تو حضوری 

ولی خوب نیست دلم میخواد ترکش کنم 

به شدت رسمی . رازدار . مودب . کلمات رو خیلی درست ادا میکنم . ابدا عامیانه حرف نمیزنم 

فقط و فقط با همسرم و هاپوهام و گربه هام صمیمی حرف میزنم و لاغیر 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

فقط سکوت میکنم

سکوت باعث خود خوری میشه 

با توجه ب اینکهمن ب شدت ادم مغروریم هنگام عصبانیت اصن هیچ حرفی نمیزنم فقط سعی میکنم خدمو اروم کنم تا ...

دقیقا منم.
کامنت قبلیمم بخونین.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

منم متاسفانه همینا + گریه🤦🏻‍♀️ خیلی بده من حتی عصبیم میشم چشمام پر میشه اصلا دست خودم نیست

اره ادم قدرت صحبتش را از دست میده کلا با گریه

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
منم متاسفانه همینا + گریه🤦🏻‍♀️ خیلی بده من حتی عصبیم میشم چشمام پر میشه اصلا دست خودم نیست

من اونجا گریه نمیکنم تو خلوت ولی زار میزنممم

2790
2778
2791
2779
2792