2777
2789
عنوان

بچه دوم من🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 21 پست
بچه های اولی خیلی اذیت میکنن دومیا شرن سومیا مهربون و مظلوم چهارمیا روانی ان...طبق تجربه ها گفتم😂

😂😂😂وای خدای من ما تو دومیش موندیم❤️

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
گاهی به خودم میگم خدا واسه همین عذاباست که میگه بهشت زیر پای مادرانه😂ولی خب بازم راضی ایم به رصای خ ...

اره من خودم سر بچه اولی می گفتم چی هی می گن بچه داری سخته کجاش سخته، پسرم هزار ماشالله از اول اروم و مستقل بود خدا گذاشت تو کاسه ام دومی به شدت شلوغ باور می کنی سرپا غذا می خوره یه جا بند نیس یه سره هم جیغ و گریه راه می ندازه یه حمام و دسشویی راحت نمی تونم برم پشت در یه جیغ هایی می کشه بیا و بین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من خودم سر بچه اولی می گفتم چی هی می گن بچه داری سخته کجاش سخته، پسرم هزار ماشالله از اول اروم و ...

وای خواهر اینارو میگی یاد خودم میفتم واقعا گریه ام میگیره🥲 خدا بهت صبر و قوت بده 

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
وای خواهر اینارو میگی یاد خودم میفتم واقعا گریه ام میگیره🥲 خدا بهت صبر و قوت بده 

ممنون سلامت باشی اره واقعا دلم می خواد بخوابم بیدار بشم ببینم دخترم ۷ ساله شده بلکه از شدت وابستگی و بهانه گیریش کم بشه

ممنون سلامت باشی اره واقعا دلم می خواد بخوابم بیدار بشم ببینم دخترم ۷ ساله شده بلکه از شدت وابستگی و ...

همه میگن این روزام میگدره ولی واقعا هر لحطه اش داره به سختئ میگذره  😔

چندسالشه مگه،؟من که دیگه گاهی از مادر شدن پیمانم و فقط گریه میکنم

یک سالو نیم 😔بله  خیلی شرایط سختیه  ولی اینجوری هم نگیم خدا قهرش نگیره خدا برامون حفظشون کنه