2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 38 پست
من خاک بر سر دوباره ازدواج کردم باز هم اشتباه . نمی‌دونم اصلا واسه چی دنیا اومدم موندم خودم

اخ ازدواج خیلی تاثیر داره 

من خواستگارم خیلی خوب بود ولی مهرش به دلم نبود 

رد کردم حالم بده میگم پشیمون شدم یه تناقضی توم ایجاد شده بود دلم نبود. نیست دلم گرفته💔

اخ اره من از خانوادم دوری میکنم اصلا باهشون حال نمیکنم دلم میخواد برم تنها زندگی کنم 

منو نمیزارن تا دم در برم ...یا کسی درو میزنه باز کنم انقد ک از هر نظر محدودم کردن...مخصوصا داداشم ...میگ تا روزی ک ازدواج نکنی حق نداری بری بیرون .فک کنم تو یسال یبار رفتم بیرون اونم با ماشین

اصلا ناراضی نیستم عادت کردم حس میکنم یه روزی خدا صدامو میشنوه منو از دست اینا نجات میده 

روزای خوب میگذرن روزای بدمون هم میگذره بیخیال شو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخ ازدواج خیلی تاثیر داره  من خواستگارم خیلی خوب بود ولی مهرش به دلم نبود  رد کردم حالم ...

یه مدت صبر میکردی چندبار با هم صحبت می‌کردین شاید به دلت مینشست

جدید نیستم کاربری قبلیم asemanabi بود خودم تعطیل کردم . دوساله جداشدم و مستقل زندگی میکنم. واسه برآورده شدن آرزوی همدیگه دعا کنین خدا زودتر جوابمونو میده 👌👌👌⭐⭐
کاش میشد رفت تنها زندگی کرد من از ادمها بیزارم

ازدواج کردی؟

کاش میشد من آنقدر از خانوادم متنفرمممم باورم نمیشه موقع مدرسه چقد شاد بودم چقد به خودم می‌رسیدم. الان تو عروسیا هم آرایش نمیکنم  

ازدواج کردی؟ کاش میشد من آنقدر از خانوادم متنفرمممم باورم نمیشه موقع مدرسه چقد شاد بودم چقد به خودم ...

نه مجردم 

اره یادش بخیر چقدر امید ب زندگیمون بالا بود چه روزای خوشی داشتیم

نمیدونم  ولی خب تقصیر کسیم نیست دیگه

بی دلیل افسردگی گرفتی؟؟

من بخاطر دعواهای و تنش های خانوادم که از بچگی دیدم ...انقد بزن بکش دیدم با چشمم نمیدونم ترسیدم چم شد افسرده شدم ....