2777
2789
عنوان

ده کیلو کم کردم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 24 پست
از علائمی ک میزارم ممکنه فقط یکیشو داشته همین یدونه هم کافیه ک نگران بشی و بری دکتر خوشحال ...

یا خدا حاجی ریدم‌خودم،هیچکدوم از این علائم ندارم ولی عجیبه باید برم دکتر نکنه چیزیم شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد منه مظلوم از گشنگی خودمو میکشم آخرشم میبینم یا چاق شدم یا تغییر نکرده😐💔

منم اینطوری بودم بخدا با آب چاق میشدم ولی یهو دیدم دارم لاغر میشم هر روز همیشه خوشحال بودما ولی الان نگران شدم جدی

یا خدا حاجی ریدم‌خودم،هیچکدوم از این علائم ندارم ولی عجیبه باید برم دکتر نکنه چیزیم شده

هیچکدوم؟ مهم ترینو بارز ترین علائمی ک داری کاهش وزن اونم بصورت غیر طبیعیه همین نشون دهنده یه مشکل بزرگه ممکنه هنوز تو مراحل اولیه ی سرطان باشی دور از جون و خب بعدن علایم دیگشو نشون بده پاشو برو چکاب کن

کاربری از ۱۰/۲۳ دست منه و تاپیک های قبل این تاریخ برای صاحب قبلی کاربری بودن

همیشه دهنتون به خیر باز کنید 

تو عصری ک همه چی داره سمت تکنولوژی میره خرافاتی نباشیم!

باید استاتر به فکر خودش باشه بره دکتر یه چکاب کنه دور از جونش چیزیش نباشه ایشالا ولی یه چکاب نیاز داره

کاربری از ۱۰/۲۳ دست منه و تاپیک های قبل این تاریخ برای صاحب قبلی کاربری بودن

منم اینطوری بودم بخدا با آب چاق میشدم ولی یهو دیدم دارم لاغر میشم هر روز همیشه خوشحال بودما ولی الان ...

نه من یهویی لاغر نمیکنم،خیلی هم بخوام مراعات کنم،ورزش کنم،رژیم و کوفت و زهر مار بگیرم آخرش باز همون آشه و همون کاسه💔

اسی نترس 

احتمالا یه فعالیت جانبی داری که وزنت کم شده یا فکر و خیال شدید و استرس

ممکنه تیروئیدت پرکار شده باشه 

تعریق زیاد نداری؟ 

درهرصورت چکاپ کن کاهش وزن ناگهانی بجز اینکه ممکنه علامت بیماری باشه خودشم ممکنه باعث بیماری بشه