2777
2789

مصرف گوشتمون کمه در طول هفته غذاهای مختلف میپزم شاید ماهی دو کیلو نهایتا

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

وا🙄

وا نداره. واقعا هستند کسانی که برای گوشت آه می کشند. یک با خودم حدود ۱۵ سال پیش که اینقدر گرونی نبود، دیدم یک پسر بچه رو  از قصابی به اندازه ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده خرید که توی کاعذ پیچیده بود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا نداره. واقعا هستند کسانی که برای گوشت آه می کشند. یک با خودم حدود ۱۵ سال پیش که اینقدر گرونی نبود ...

اون اگه پول نداره توی نی نی سایت نمی چرخه.پولشو صرف خرید بسته نت نمیکنه

اون اگه پول نداره توی نی نی سایت نمی چرخه.پولشو صرف خرید بسته نت نمیکنه

توی همین نی نی سایت دیدم کسی رو که از گوشت نخوردن ناله کرده. گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومن هست. ولی نت حداکثر ماهی ۴۰ تومن در میاد.

توی همین نی نی سایت دیدم کسی رو که از گوشت نخوردن ناله کرده. گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومن هست. ولی نت ح ...

اینجا ک همه می نالن

ولی اونی ک انقد درگیره

یا اینجا نیست و فکر شکمشه

یا اینجاست و وقت هدر میده و حقشه ک ببینه و دلش آب بشه

چه غذاهایی مثلا؟بکو منم یاد بگیرم لطفا

الان ظهر اشکنه داشتیم املت میپزم کوکو سیب زمینی، عدسی، کله جوش، خوراک قارچ، گاها ک قارچ داریم ب ماکارونی بجای چرخکرده قارچ میزنم اینجوری دیگ 

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

چقدر خوب. شما ها از ما سالم تر می مونید.

مصرف گوشت خیلی زیاد بله مضره. ما هر چند وقت یبار با خواهرام و مادرم اینا یه گوسفند میبریم باز گوشت گوسفند طبعش گرمه ضررش کمتره

الان ظهر اشکنه داشتیم املت میپزم کوکو سیب زمینی، عدسی، کله جوش، خوراک قارچ، گاها ک قارچ داریم ب ماکا ...

دلم آب افتاد. عاشق این غذاهایم. شما وقتی یک وعده پلو می خورید واقعا لذت می برید. چون متنوع غذا می خورید. حیف که شوهر من همش پلو می خواد

دلم آب افتاد. عاشق این غذاهایم. شما وقتی یک وعده پلو می خورید واقعا لذت می برید. چون متنوع غذا می خو ...

ای جان ببخشید اگ دلت خواست. گاها ک همسر خونه نیست برا خودت بپز. بله من تقریبا هر دو روز یبار غذام برنجیه اونم خورشتارو میپزم

توی حسرت کله جوش موندم. باید برای خودم تنهایی درست کنم

انشاالله آره بابا نهایتا برا همسرت پلویی بپز برا خودت ازین غذاهایی ک سالی یبارم پیش نمیاد بپزی گاها اینجور غذاها از کباب بهتر مزه میده. منم خودم خیلی وقته کله جوش نپختم هوس کردم😁

انشاالله آره بابا نهایتا برا همسرت پلویی بپز برا خودت ازین غذاهایی ک سالی یبارم پیش نمیاد بپزی گاها ...

خواهر من هم مثل شما متنوع درست می کنه. یک بار با همسرم رستوران رفته بودیم. اون سفارش پاچین داد. من هم سفارش کله جوش دادم. دو تاش هم قیمت بود. چقدر از سبک تغذیه تون خوشم میاد.هر وقت کله جوش می خوری یک یادی هم از من باشید😋😋😋😋