مرمریتا مدیر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1266 عنوان کتاب خوب | مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 48 پست میشه لطفا کتابای مفیدی ک خوندینو معرفی کنید و بگید تو چ زمینه ای ب دردتون خورده..با تچکر این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی 1403/03/22 | 19:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_تاسیان عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 4571 ببخشید اگ ترجمه خاصیم مد نظر دارید بگید؟ ک همونو بخونم.. و میهش بگید نسبت ب چی زندگی تغییر کرد نگرشت ... من از انتشارات سایه سخن خوندماینکه همه چیز رو تو ظاهر نبینم و اسرار و ابعاد درونیم رو بشناسم و خب باعث شد کیفیت زندگیم بالا برهپیشنهاد میدم حتما بخونیش .
مرمریتا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1266 خواهش میکنم کتابای خوب زیادن اگه چندتا ناشر خوب پیدا کنین راحت تر میشه انتخابشون.فقط از ترند های ای ... بله درسته اخیرا خیلی کتابایی رو تبلیغ میکنن ک محتوای خیلی افراط گونه داره ب نقد نویسندگان شاخص..برای همیناینجا پرسیدم ک اشخاصی مثل شما راهنمایی کنن مچکرم♥️ این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
مرمریتا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1266 من از انتشارات سایه سخن خوندم اینکه همه چیز رو تو ظاهر نبینم و اسرار و ابعاد درونیم رو بشناسم و خب ... چقد عالی..حتما تهیه میکنم..لطف کردید♥️ این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی