با یه اقایی قراره ازدواج کنم جداشده برای تولد زن سابقش هدیه خرید داده به بچه هش بهش بدن پول واریز میکنه گاهی براش .......بهش میگم برمیگرده به زندگیت /؟ میگه حتی اگر دوستش داشته باشم زن زندگی نیست و میگه چه باهام باشی چه نباشی من ازدواج میکنم چون نمیتونم تنها باشم منم بهم برخورد ول کردم رفتم به نظرتون حرفاش غیرمعقوله ؟ یا من حساسم؟
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
این آقا بدرد شما نمیخوره هنوز دلش پیش همسر قبلیشه چه بسا دوسش داره و اون خانوم به هر علت خواسته جدا بشه بچه هم که دارن و تا ابد یه جورایی به اون خانوم مرتبطه برای شما کسی خوبه که اگر هم ازدواج قبلی داره بچه نداشته باشه
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
مشکلی با بچه هاش ندارم خیلی شیریننن مشکلم برگشت زنشه و اینکه واقعا دوستش داره یا نه
الان میگی با بچه هاش مشکل ندارم ولی فردا که پا تو زندگی میزاری تو میشی آدم بده وهزارتا مشکل برات درست میکنن بعد تا میخوای حرف بزنی بت بگه همیح که هست نمیخوای هررری