تقریبا تازه رانندگی رو شروع کردم امروزم برای اولین بار بردم تو این پارکینگای طبقاتی.اومدم ماشینو از پارک دربیارم زود فرمونو پیچوندم،میخواست بخوره به ماشینه کناری وااای نمیدونستم چکار کنم😨 همونجا یه آقایی اومد و شروع کرد به نق نق و نمدونم کی به زنا گداهینامه داده و... الان میزنی به ماشینم و کلی نق و زر دیگه.گفت بیا پایین بابا خودم ماشینتو دربیارم خلاصه انقد ضایع شدم اومدم پایین اون جابجاش کرد.تو عمرم انقد ضایع نشده بودن احساس بدی دارم از صبح😢
حالادیشب مابیرون بودیم نشسته بودیم تقریباکنارخیابون یه لحضه ترافیک شدیه خانوم ازپشت زدبه ماشین عقبی مرده هم پیاده شد گف بزن کنارببینم چیکارکردی اونم پنج باردیگه هی زدبه همون ماشین پشتی از بس هول شده بود مرده هم میزدتوسرخودش اخرشم دختره گازدادفرارکردمرده هم دنبالش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیخیال عزیزم من خودم وقتی رانندگی میکنم کلی استرس میگیرم البته از حق نگذریم بعضی از خانوما افتضاحن هی ترمز میکنن الکی ولی سعی کن جاهای خلوت رانندگی کنی اعتماد به نفست بره بالا
خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم
رانندگی فقط تمرین و تمرکزه .منم اوایل موقع پارک کردن و ازپارک دراومدن خیلی میترسیدم .اما الان دیگه ماهرشدم دو روز پیش چندتا چشمه واسه شوهرم اومد تعجب کرده بود 😁