2777
2789
عنوان

محله های نسبتا خوب رشت

| مشاهده متن کامل بحث + 10916 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویلایی تو یخسازی میشه خرید؟

اره چرا نمیشه

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
رشتیان ،صفاری، قلی پور، علی آباد،یخسازی،جهاد

من میخوام بیام رشت خونه اجازه کنم ولی خب چون میخوام اجاره کنم باید پول اجاره بدم میخوام قسمتی اجاره کنم که اگه برم سرکار زیاد پول کرایم نشه الان دیوار و نگاه کردم تو قسمت فروشنده و اینا بیشتر گلسار کار هست

اونجا اجاره زیاده نمیتونم اونجا خونه اجاره کنم 

خیابان های نزدیک به گلسار کجان که با یک کورس یا دو کورس ماشین بتونم برسم گلسار؟

یک کورس باشه که چه بهتر 

رشتیان و قلی پور هم خوبهولی من خودم عاشق بلوار باهنرم🥲

من میخوام بیام رشت خونه اجازه کنم ولی خب چون میخوام اجاره کنم باید پول اجاره بدم میخوام قسمتی اجاره کنم که اگه برم سرکار زیاد پول کرایم نشه الان دیوار و نگاه کردم تو قسمت فروشنده و اینا بیشتر گلسار کار هست

اونجا اجاره زیاده نمیتونم اونجا خونه اجاره کنم 

خیابان های نزدیک به گلسار کجان که با یک کورس یا دو کورس ماشین بتونم برسم گلسار؟

یک کورس باشه که چه بهتر 

من یکسال و اندی ساکن خیابون رسالت بودم (صدا و سیما). رفتم اصفهان. باز هوای رشت به سرم زده..خودم و بتکونم میتونم ششصد تومن واسه رهن یه منزل مسکونی و یه محل واسه دفتر شرکتم داشته باشم 

درود بر همگی

من خوزستانی هستم (آبادان) مدتهاست ساکن اصفهانم. دو سال از سالهای پیش ، در رشت بلوار رسالت زندگی می کردم. باز هوای رشت به سرم زده . بازنشسته خدمات درمانی هستم اما ترانه سرا ، آهنگساز و نویسنده ام. با بودجه ۶۰۰ تومن ، هم محل زندگی می خوام ، هم محل دفتر شرکتم..( شرکت تهیه ،تولید و تکثیر آثار صوتی و تصویری ، و برگزاری کنسرت های مختلف). راهنمایی ام کنید که چه کنم!

2790
2778
2791
2779
2792