2777
2789
جدی؟  چجوری دل اتو میشکنه و چه بلایی سرشون میاد مثلا؟

یه بار دیگم قشنگ یادمه جلو همه منو تخریبم کرد و منم دلم شکست مامانش حالش بد شد بردنش بیمارستان

من دلم که بشکنه طرف مقابل تاوانشو پس میده

یه بار دیگم قشنگ یادمه جلو همه منو تخریبم کرد و منم دلم شکست مامانش حالش بد شد بردنش بیمارستان من د ...

یعنی نفرین میکنی  یا فقط دل ات بشکنه   اتفاق میفته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه نوع تهمتی زدن؟   داستان رو تعریف کن لطفا

نمیتونم عزیزم شناسایی میشم .فقط بدون که ما هیچ وقت نفرین نکردیم براهیچ کس هم باز گو نکردیم  بااون اشخاص هم درگیری پیدا نکردیم ولی بشدت ابرومونو بردن وما  نتونسته بودیم ببخشیم .

لایک نکنید .توروخدا 

اخ اخ یکی از همکارای من زیرآب منو زد واسه گزینش.یک ساله دارم آتیش میگیرم.نمیدونم چطوری از خدا بخوام که به سزاب اعمالش برسه.نمیدونم اه دل من میگیرتش یا نه؟فعلا که چیزی ندیدم راستش

کار خوبه خدا درست کنه💫
بله خدم    

با یکی بودم سه ساله عاشق هم بودیمااااا خیلی . بعد پسره یکم دهنش تند بود تهمت میزد منم همینو کردم بهونه بعد سه سال ترکش کردم خودش مادرش ب جون بچم قسم میومدن در خونه گریه ک دخترت جواب رد نده ب مادرم میگفتن . منم اصلا انگار ن انگار میگفتم ن چون مثل بچه هها ازش زده شده بودم پسره وویس میداد گریه میکرد التماس ک برگرد. گفتم ن ن 

بعد ازدواج کردم بعد یکی دوماه الان شوهرم تموم خصوصیتای بد اون پسر رووداره . و من دارم عذاب میبینممممممم چون عذاب اون پسردادم بارفتنم بخدا ب حدی گریه میکرد مادرشو میفرستادخونمون شب تا صبح زیر پنجرمون بود خیلی عاشق هم بودیم من ب یگ باره ازش سرد شدم ولی اون عاشق بوداداا هیچ پسری جلوی رفیق خودش نمیاد گریه کنه بزنه توی سر خودش برای یک دختر اما اون این کارو کرد من ندیدم برام مهم نبود الان زندگیم افتاده دست ی مرد ک عذابم میده... 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️