2777
2789
عنوان

من این پیامو توی گوشی شوهرم دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 41 پست

واقعا دو روز خواب و خوراک ندارم 

اگه به روش بیارم باید ازش طلاق بگیرم چون قبلا هم یه بار این کار و کرده بود البته فقط چت و اینا بود 

منم گفتم تکرار کنی میزارم میرم 

تو سیگارو خاموش کن تا بگم ...
چه طور میشه با گریه هم دود شد...
چه طور میشه با خنده هم زخم خورد....
چه طور میشه با عشق نابـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود شد....

فکر کنم روانشناسه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پری روز پیام داده

شب دوباره نگاه کردم دیدم پاک کرده 

با شماره ی یکی از همکارام بهش زنگ زدم یه خانومه جواب داد

چه طور میشه با عشق نابـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود شد....

فقط بگید الان چیکار کنم ؟؟؟؟؟ به روش بیارم یا نه 

داره میگه همه مشکلات رو به دکتر بگو ،، کاش منم باهات بودم ینی منم همراهت میومدم پیش دکتر 

میدونم و اون یه نفر خانومه

واقعا دو روز خواب و خوراک ندارم  اگه به روش بیارم باید ازش طلاق بگیرم چون قبلا هم یه بار این ک ...

عزیزم اول از همه اروم باش فعلا به روش نیار یه نقشه بکش حقتو بگیر ازش بعد موقعیتشو داشتی طلاق بگیر مراقب باش احساساتی رفتار نکنی روی عزت نفستم کار کن واینکه خیلی ببخشید اینجور ادما نمیفهمن هیچی هرچقدر بگی اگه قبلا تکرار شده باز میشه 

سیو کن شماره رو همه ی اپلیکشن ها رو چک کن ببین کیه ،، تلگرام واتساپ سروش روبیکا

فقط واتساپ داشت که اونم چون بیزینس واتساپ بود عکس و اینا هیچی نداشت 

عزیزم اول از همه اروم باش فعلا به روش نیار یه نقشه بکش حقتو بگیر ازش بعد موقعیتشو داشتی طلاق بگیر مر ...

از طلاق میترسم 

به خاطر بچه هام

میدونم و اون یه نفر خانومه

تو که یک زن هستی میدونی چجور زیر نظر بگیریش ی مدت فیلم بازی کن ببین تا کجا پیش میره اگه دیدی جدی جدی داره یکارایی میکنه ب ر ی ن بهش خب؟

این کاربری واگذار شده
2790
2778
2791
2779
2792