2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم زدم بلاکش کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 25 پست
میدونم مقصر خودم بودم نباید میگفتم  اخه همش پیام میداد استرس وارد میکرد منم زدم بلاکش کردم&nbs ...

خب لجبازی تا کجا

زنگ بزن از دلش در بیار و بهش بگو بیاد دنبالت

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی چ بد شد الکی از بلاکی درش بیار بهش بگو دیگه در این مورد چیزی نگه بخاطر شرایطت تمام

اخه هی ادامه میداد بخاطر همین بلاک کردم بخدا من اگه چیزیم بشه این ابجیاش اولین نفر بهم میخندن میگن بچش اینجور شد 

نمیدونستم اخرش اینجوری میشه بخدا اینا دیوونن روانین وگرنه چرا باید میرفت بزار کف دست ابجیش 

حالا ول کن تجربه شد دیگه به شوهرت نگی 

واسه خودتو نی نی خوب نیست برو استراحت کن حرص نخور ...

آماده شو باهاش برو این کارات بچه گانه ست عزیز 

عزیزم واسه قهر که نیومدم خونه بابام باردارم حالم بده یک ماهه اینجام اونم شبا میومد ولی فکر کنم امروز نیاد 

چرا فقط اشتباهم این بود که رفتم گفتم دیگه اون ادامه داد 

اشتباهت این بود که یه حرف بی ارزش رو گفتی، اشتباهت این بود که بلاک کردی، اشتباهت این بود که گفتی بیا نیومدی و بهانه اوردی (اگر استراحت مطلق هستی قابل قبوله)، اگر استراحت مطلق نیستی اشتباهت اینه که یک ماهه خونه مادرتی و شوهرتم شبا میاد اونجا، اشتباهت اینه که حرفای واقعا بچگانه و بی معنی زدی که بچه من بی کس نیست و فلان خیلی ببخشید معذرت مبخوام واقعا حرفای بیخود و صدتا یه غازی بود! یعنی با خوندن تاپیکت حس کردم بیشتر از ۱۵ سال سن نداری

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

حالا ول کن تجربه شد دیگه به شوهرت نگی  واسه خودتو نی نی خوب نیست برو استراحت کن حرص نخور ...

خیلی بیشعور بخاطر ابجیای عطیقه ش اعصابم خورد کرد تو بارداری نمیگه بچم چیزیش میشه 

عزیزم واسه قهر که نیومدم خونه بابام باردارم حالم بده یک ماهه اینجام اونم شبا میومد ولی فکر کنم امروز ...

میدونم چی گفتین عزیز،اگه گفته میام دنبالت برو ،ایشون الان سر لجه اگه ببینه حالت بده یا خودش مجبوره ازت مواظبت کنه یا دوباره میاره میزاره خونه ی مادرت اینا 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
2790
2778
2791
2779
2792