عاشق شدی،ازدواج کن البته با شناخت کامل و تو سن مناسب که به بلوغ فکری رسیده باشی،عاشقم نشدی،نکن.مگه ز ...
میدونی هنوز جامعمون به اون سطح نرسیده که اینو کسی میتونه انتخاب کنه ازدواج نکنه .از ی سنی به بعد اگر بهت نگنم با ی نگاه ترحم و یا نگاهی که انگار ی عیبی داری نگات می کنن
گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد
میدونی هنوز جامعمون به اون سطح نرسیده که اینو کسی میتونه انتخاب کنه ازدواج نکنه .از ی سنی به بعد اگر ...
من متاهلم،اما ۷ ساله از عروسیمون میگذره و بچه نمیخوام،نه خودم،نه همسرم،همسرم میگه همکارم فکر میکنن بچه دار نمیشیم(دیگه خودت فکرشو بکن بقیه چی فکر میکنن)اما اصلا اهمیت نمیدم،بهش گفتم اگه میخوای یه پلاکارد میندازم دور گردنم که من بچه دار نمیشم راه میوفتم دور شهر،طرز فکر یه مشت ادم بیکار و علاف که سرشون به تنشون نمی ارزه،واسم هیچ ارزشی نداره،بنظرم ازدواجم همینه،باید محکم باشی،وگرنه هر روز ازت یه انتظاری دارن و دائم باید زندگیتو بر مبنای خواسته های اونا پیش ببری